alenx je napisao(la):Jedna primjerka :
1.Repo je banovan na ovom forumu poslije silnog pljuvanja po svima nama i vi stavite njegov auto da se glasa nigdje veze sa vezom.
2.Momci sa suprama isto tako kako mozete postaviti necije auto koj je udaljeno "3000" km od Bosne i koje auto nije nikad uzivo vidzeno,nemam protiv momaka nista njima svaka cast ali trebalo je staviti odvojeno auta iz dijaspore i nasa auta kad se vec stavlja ovako.
Lijep pozdrav................
alenx je napisao(la):Emir_89 : Ne nego ne razumijem neke mozgove ovde znaci momak koji je j,,,, skoro svima majku prozivao da je forum ovakav onakav,da je on Bog i slicno , i onda ti isti mozgovi kuju tog momka u zvijezde i lizu mu j..a
Dellas: Nije balkanska podjela nikakva ja sam i rekao da protiv tih momaka nemam nista svaka njima cast ali opet prema nasim drugovima iz BiH nije pravedno jer ti momci znace rade auta koja su vec jaka sama od sebe ,drugo ti momci imaju primanja dosta veca nego nasa,trece oni imaju gdje i kupiti dio neki dok ova raja od obicnih auta prave "azbahe"i krpe dijelove jer se nema nigdje u Bosni kupiti a pogotovo ne sa nasom platom .
alenx je napisao(la):Jedna primjerka :
1.Repo je banovan na ovom forumu poslije silnog pljuvanja po svima nama i vi stavite njegov auto da se glasa nigdje veze sa vezom.
2.Momci sa suprama isto tako kako mozete postaviti necije auto koj je udaljeno "3000" km od Bosne i koje auto nije nikad uzivo vidzeno,nemam protiv momaka nista njima svaka cast ali trebalo je staviti odvojeno auta iz dijaspore i nasa auta kad se vec stavlja ovako.
Lijep pozdrav................
HrSupra je napisao(la):moja kanta na zadnjem mjestu :icon_cry::icon_smile:
dellas je napisao(la):HrSupra je napisao(la):moja kanta na zadnjem mjestu :icon_cry::icon_smile:
Auto je perverzija, nego te ubila konkurencija sa suprama :lol:
Cestitke Arminu![]()