Član
Rastavio sam far da ugradim angele... i vidim da su sjenila od godina i vatre koju su pretrpila malo probeharala... cuo sam da ima neki sprej za sjenila da se vrate u zivot, jel se mogu zatamniti i cim se to radi? :icon_question:
roki_actros je napisao(la):Hmm pretpostavljam da bi trebalo to lijepo ocistiti i preci vodobrusnim papirom pa staviti primer na to i obojiti..Eh sada, rodjak je na Vectri radio transparentim sprayom...Koliko to sve drzi, ne bih znao , jer se povelike temperature razvijaju...
Jassmin je napisao(la):roki_actros je napisao(la):Hmm pretpostavljam da bi trebalo to lijepo ocistiti i preci vodobrusnim papirom pa staviti primer na to i obojiti..Eh sada, rodjak je na Vectri radio transparentim sprayom...Koliko to sve drzi, ne bih znao , jer se povelike temperature razvijaju...
Kakva je vidljivost kada se zatamne sjenila? Mislim po noći koliko se slabije vidi?
HFintegrale je napisao(la):Jassmin je napisao(la):roki_actros je napisao(la):Hmm pretpostavljam da bi trebalo to lijepo ocistiti i preci vodobrusnim papirom pa staviti primer na to i obojiti..Eh sada, rodjak je na Vectri radio transparentim sprayom...Koliko to sve drzi, ne bih znao , jer se povelike temperature razvijaju...
Kakva je vidljivost kada se zatamne sjenila? Mislim po noći koliko se slabije vidi?
vidljivost je naravno slabija al to je meni na motoru pa slabo ga i vozim navece pa bi zato to i uradio... zanima me jel iko radio kako s cim? ja sam gledao neki silikonski sprej bas namjenjan za predmete koji su izlozeni velikoj toploti.. sad jel to to zanima me:icon_question:
bmwscaner je napisao(la):imas sprej za visoke temperature desetak maraka i udri ja sam na 2 kocke radio vec godinama nema razlike nikakve samo primer dobar i sa termo sprejom predjes
bmwscaner je napisao(la):kod kocke imas unutra smajlice u kratkim svjetlima koji imaju samo estetsku funkciju njih ofarbas nema nikakve razlike jer svjetlo ide iz lece a u duga svjetla se ubace samo crni krizevi i farovi izgledaju ko da su crni skroz tako da nema razlike ama bas nikakve u vidljivosti![]()
Fiesta_Boy je napisao(la):sta bi se desilo kad bi se sjenilo kod kristalnih farova zatamnilo tj ofarbalo u crno...?!![]()
HFintegrale je napisao(la):Fiesta_Boy je napisao(la):sta bi se desilo kad bi se sjenilo kod kristalnih farova zatamnilo tj ofarbalo u crno...?!![]()
pa ne bi se nista desilo samo bi ti bila crna sjenila... :icon_smile: dobio bi malo slabije osvjetljenje