eddo je napisao(la):
nevalja ti ovo kako si spojio al ama bas nikako ti nevalja ... kondenzator stavi prije razdjeljnika ... poslje kondenzatora radjeljnik i saljes pluseve na jedan i drugi amp, a minus ti neide sa konda na pojacala, vec sa karoserije auta (lakse: nadjes bilo koju rupu u gepeku da mozes zavrnut malo deblji saraf u nju i tu prvo ismirglas dobro lak da dodjes skroz do lima i onda tu zakacis sve minuse) a svi minusi su minusi za pojacala i minus za kondenzator, i odatle saljes minuse na sve a ne sa konda na ostale stvari ak ne kontas reci da ti nacrtam ...
Skonto sam Edo, vjeruj da brzo kontam te stvari....vec sam prije osmirglao minus na šasiji samo sto nisam doveo na taj šaraf minuse sve kako ti kazes nego doveo ih na kond...kako sam isao na more morao sam da povadim nazad ozvuku kako bi ima malo vise mjesta(zena,dijete

)...sad kako sam dobio tih par savjeta od tebe osjecam se kao da sam tek sad uzeo ozvuku pa hocu to da spajam...
Eddo u svim vratima sam izvadio serijske zvucnike (seat toledo 2002.g) koji su bili spojeni na upravljačku jedinicu pioneer AVH-P5900DVD i nako nije loše bilo znaš kako serijski zvucnici budu dobro upakovani pa to ne zvuci lose...medjutim ja idem korak dalje i vadim sve te serijske zvucnike i ubacujem u svaka vrata pioneer TS-E170Ci i ostavim ih spojenih na upravljačku jedinicu jedno vrijeme, al nije to to...sad kupim pioneer pojačalo 4x70wats i trebam da razvucem nove kablove i to da pospajam...svidja li ti se to??? trebao bi dampirati svaka vrata, pa bi volio kakav savjet koji dio vrata dampirat, vrata su slicna golf IV, znaci kad skines tapacirung imas zavrnut lim koji drzi podizac stakla...sad koji sve dio dampirat, da li i tapacirung dampirati...kupio sam u caraudiu STP...