funky Član 23.09.2011 #5 ErRoR je napisao(la): Imam sa farovima, i bez znaka, al nema crvenu crtu Kliknite za proširenje... izvuci covjeku crtu, barem to danas nije problem :lol::lol:
ErRoR je napisao(la): Imam sa farovima, i bez znaka, al nema crvenu crtu Kliknite za proširenje... izvuci covjeku crtu, barem to danas nije problem :lol::lol:
siram Član 24.09.2011 #6 funky je napisao(la): ErRoR je napisao(la): Imam sa farovima, i bez znaka, al nema crvenu crtu Kliknite za proširenje... izvuci covjeku crtu, barem to danas nije problem :lol::lol: Kliknite za proširenje... hahaha evo danas sam našao u čovjeka nova sa 4 fara sa crtom pa čekam slike i u ponediljak najvjerovatnije dolazi umene
funky je napisao(la): ErRoR je napisao(la): Imam sa farovima, i bez znaka, al nema crvenu crtu Kliknite za proširenje... izvuci covjeku crtu, barem to danas nije problem :lol::lol: Kliknite za proširenje... hahaha evo danas sam našao u čovjeka nova sa 4 fara sa crtom pa čekam slike i u ponediljak najvjerovatnije dolazi umene
siram Član 24.09.2011 #7 čovjek me zalevatio govorio mi da ima ja ko blećak odman po nju kad tamo ista ko i moja tražim idalje
čovjek me zalevatio govorio mi da ima ja ko blećak odman po nju kad tamo ista ko i moja tražim idalje
siram Član 24.09.2011 #9 superman je napisao(la): IMAM ja http://www.pik.ba/artikal/566528/golf-2-maska-sa-4-fara/ Kliknite za proširenje... ma imam ja 2 maske ali bih ja sa crvenom crtom vaku bih ja masku
superman je napisao(la): IMAM ja http://www.pik.ba/artikal/566528/golf-2-maska-sa-4-fara/ Kliknite za proširenje... ma imam ja 2 maske ali bih ja sa crvenom crtom vaku bih ja masku
ErRoR Član 25.09.2011 #10 Jebiga imao sam 2 komada, al otisle pod obicne, ko kad to danas malo tko trazi... Ako ne nades uradis sebi sam crtu i ustetis solidnu dnevnicu
Jebiga imao sam 2 komada, al otisle pod obicne, ko kad to danas malo tko trazi... Ako ne nades uradis sebi sam crtu i ustetis solidnu dnevnicu
sandy_mo Član 25.09.2011 #11 Nema tu pameti nikakve da si sam uradis crtu zadas se jedan dan 2h posla i miran si