K:H4 sociva

K:H4 sociva

Član
druze tesko da ces naci h4 sociva,dobra investicija su oni bi-xenon projektori koje Liga prodaje, def vrijede tih para,sada je cini mi se cijena i opala. Sve ostalo je manje isplatilo,, ako se odlucis slucajno za H7,ima clan dellorto montirana sociva na farovima,sa clear glass staklima,mislim da ti mogu oni farovi od njega. Cijeni ih oko 70km,pa eto ako se odlucis da preporucim;), u suprotnom sretnu potragu za H4 socivima

ja da sam na tvom mjestu, uzeo bih ta sociva koja imaju povoljno, tipa ova h1 sa clearglass, i onda na socivima napravio adaptere za H4 sijalice ali BiXenon, adaptere usteliti tako, tj produziti skratiti onoliko gdje bi prelamanje svijetla na kratkima bilo ok, a na dugima pri pomjeranju sijalice da bude dugo, jer se pomjera sijalica i svijetlost se reflektuje pod razlicitim uglvima, a mozes staviti i klasicnu H4 sijalicu, samo usteliti fino kakav adapter napraviti i na tu duzinu,,,,

valjda sam se dobro izrazio ono sto je zamisljeno....

slazem se sa tobom, tako bi i bilo najbolje i najkvalitetnije
ali 300+ km dati za dvicine farove u ovom slucaju ne dolazi u obzir,
poenta je da budu zatamnjeni farovi da se uklapaju sa ostatkom svjetlosne
grupe, a njih mogu kupiti za 100-injak km-ova nove, a opet bi vise volio da
imam sociva, zbog moguce ugradnje xenona kasnije,,,

Član
odgovara li ti ovo ????

Image002.jpg

Image001.jpg

Image000.jpg

cijena 100 maraka ;)

Član
ima lik u sarajevu prodaje za 50Km farove crne sa socivima za dvicu...aldi m uide profil na piku ;)

vidio sam na piku, nisu losi, a ovi pukime mi ne
odgovaraju, morao bi ih rastavljati da zatamnim pa onda i druga stakla,
ne isplati mi se, pozz

Član
bucky_mb@yahoo je napisao(la):
ne isplati mi se, pozz

imaju kod mene sa vec postavljenim socivima i zatamljeni...dat cu ti ih za 50 KM..ali su h7 sijalice..

Član
DeLLoRto je napisao(la):
bucky_mb@yahoo je napisao(la):
ne isplati mi se, pozz

imaju kod mene sa vec postavljenim socivima i zatamljeni...dat cu ti ih za 50 KM..ali su h7 sijalice..

ja sam mu vec rekao za to;);)