K: 2x nastavka izduva

K: 2x nastavka izduva

Član
kupujem dva nastavka za izduv... evo dvije slicice od prilike sta trazim, znaci u obliku pravougaonika, pljosnati...

http://www.auspuhpirke.co.rs/images/SP_A0171.jpg

Član
SašaCRX je napisao(la):
kupujem dva nastavka za izduv... evo dvije slicice od prilike sta trazim, znaci u obliku pravougaonika, pljosnati...

http://www.auspuhpirke.co.rs/images/SP_A0171.jpg

imam ja isti ovakav,samo nije markiran :icon_smile:

Član
trebaju mi dva ista, ne moraju biti markirani :) markiracemo ih :lol::lol: i koliko kosta odprilike?

Član
Da ti ja sa astre skinem upravo takve, ja sam kontao komplet remus stavljat, pa ce moje bit na prodaju...
Nisu remus, al su Boso, prosurfaj malo takodjer dobra marka... Cijena 5 cenera za oba...

Član
ErRoR je napisao(la):
Da ti ja sa astre skinem upravo takve, ja sam kontao komplet remus stavljat, pa ce moje bit na prodaju...
Nisu remus, al su Boso, prosurfaj malo takodjer dobra marka... Cijena 5 cenera za oba...

imas li koju sliku? i moze li ta cijena jos dole:icon_question::icon_rolleyes:

Član
Sliku imas u garazi na mojoj asti pogledaj otraga, a cijena nemam kud dole, ja sam ih toliko platio i dok platim da mi ih skine i tu je 10km minimalno.... Jbga ako ti ne pase, imas u fisu nekakvi po 20km, al nemoj se cudit ako ti nakon 3mj zahrđaju....

Član
pa ti ih platio 50 i meni prodajes za 50 :) bolje da uzmem onda nove takve kao kod tebe... ne vidi logiku :icon_confused:

pa kod tebe su okrugli izvuvi... meni trebaju pljosnati

Član
Kao kod mene za 50 neces uzet sigurno, pogledaj malo u radnjama koliko se krecu obicne NO NAME, lakom nanesen CHROM, i sam ti kazem kupi te u radnji sto su po 25km nove, pa ces znati o cemu pricam ;) Uostalom pasa, sacekaj mozda netko ima jeftinije, nemoj se uvrijedit i slicno, al ja nemam racuna ici ispod 50km, zivio ti meni ;)

Član
ok, postujem, ali to svejedno nisu te sto ja hocu :icon_confused: imas link za sliku kakve hocu...
hvala na ponudi ;)

Član
Indenticne kume, samo sto ne vidis zakrivljenje, jer je ono ispod branika, tj vidi se samo ovaj gornji dio... ;)