Član
imao jedan Enes jednu dzetu sa strassnim motorom "jean ses" DIZEL brate 
kako je vec bila u "odlicnom stanju" s motorom(trosio vise ulja nego goriva) i prednjim trapom taj isti Enes (JA) kupi golfa mk3 s AFN motorom( Hvala Kolegi Uni_que )
od tada krece "zajebancija" koja jos uvijek traje
i onda 3-4 dana zajebancije oko jebenog imobilajzera
pisao sam temu na forumu trazeci shemu zica i dobijao sam odgovore tipa "da sam blize upalio bih ti ja to za minut"..ili prekontrolisi mase itd itd sve znalci a niko nije imao konkretan odgovor za konkretno pitanje koje sam postavio (sto je opci problem ovog foruma) al sta je tu je....ipak hvala i na tome
uglavnom
siva zica s velikim smedjim konektorom ide na ECU
Crna zica je + koji ide s table osiguraca
smedja je naravno masa
druga siva je zica za OBD2 (ona je ta koja je mene bunila nisam znao koja joj je funkcija)
da mi je neko napisao odma ovo imao bi turu pica i cevape na moj racun :icon_twisted::icon_twisted::icon_twisted:
nako par dana vozanja testiranja islo se da pravimo auspuh
:icon_smile:
prepoznajte visak
kad operem auto postavim branike i ostalu sicu dobit cete jos slika

kako je vec bila u "odlicnom stanju" s motorom(trosio vise ulja nego goriva) i prednjim trapom taj isti Enes (JA) kupi golfa mk3 s AFN motorom( Hvala Kolegi Uni_que )

od tada krece "zajebancija" koja jos uvijek traje

i onda 3-4 dana zajebancije oko jebenog imobilajzera

pisao sam temu na forumu trazeci shemu zica i dobijao sam odgovore tipa "da sam blize upalio bih ti ja to za minut"..ili prekontrolisi mase itd itd sve znalci a niko nije imao konkretan odgovor za konkretno pitanje koje sam postavio (sto je opci problem ovog foruma) al sta je tu je....ipak hvala i na tome
uglavnom
siva zica s velikim smedjim konektorom ide na ECU
Crna zica je + koji ide s table osiguraca
smedja je naravno masa
druga siva je zica za OBD2 (ona je ta koja je mene bunila nisam znao koja joj je funkcija)
da mi je neko napisao odma ovo imao bi turu pica i cevape na moj racun :icon_twisted::icon_twisted::icon_twisted:
nako par dana vozanja testiranja islo se da pravimo auspuh
:icon_smile:

prepoznajte visak

kad operem auto postavim branike i ostalu sicu dobit cete jos slika