Član
da ne offtopicarimo na drugoj themi..
da..
mazde vise u mojim rukama nema.. da.. nije mi bilo bas lako, ali da.. vrijeme je i za nesto novo. moj novi projekat se pretvorio odmah u novo auto. gledajuci po evropskim markama (vw, bmw, alfa) gledala sam i preko okeana sta "moji" japanci rade.. i tu je ON. sirok, massivan, crn, dubokog glasa, ostrog pogleda, brz, jak, silan.
prvi put kad sam stala kraj njega, uocila sam da ni blizu nije kao na slikama. na slikama djeluje silan, no uzivo :icon_eek:
dug 4'650 mm, sirok 1'895 mm, nizak 1'370 mm
mazda dosta sitnije djeluje spram njega.. ono.. njezno..
prvo ulazenje u auto.. sjedanje na udobno sjedalo koje te odmah obgrli..
i ja sam ga odmah kupila.. taj osjecaj koji se probudi HOCU GA!
ostavila sam si opciju, nakon probne voznje ugovor dovrsiti.. ali, sta bi to izmijenilo.. kad sam ga istog trenutka vec u svojoj garazi vidjela. probna voznja bi mi samo muke pogorsala, pri dugom cekanju.
rijec je o Nissanu R35 GT-R Black Edition
485 ks
357 kw
3.8 l
http://www.myvideo.de/watch/3746628/Nissan_GT_R
jedina mu mana..
sto nije vec u mojoj garazi. termin isporuke: januar 2010 :icon_rolleyes:
abd prije
da..
mazde vise u mojim rukama nema.. da.. nije mi bilo bas lako, ali da.. vrijeme je i za nesto novo. moj novi projekat se pretvorio odmah u novo auto. gledajuci po evropskim markama (vw, bmw, alfa) gledala sam i preko okeana sta "moji" japanci rade.. i tu je ON. sirok, massivan, crn, dubokog glasa, ostrog pogleda, brz, jak, silan.
prvi put kad sam stala kraj njega, uocila sam da ni blizu nije kao na slikama. na slikama djeluje silan, no uzivo :icon_eek:
dug 4'650 mm, sirok 1'895 mm, nizak 1'370 mm
mazda dosta sitnije djeluje spram njega.. ono.. njezno..
prvo ulazenje u auto.. sjedanje na udobno sjedalo koje te odmah obgrli..
i ja sam ga odmah kupila.. taj osjecaj koji se probudi HOCU GA!
ostavila sam si opciju, nakon probne voznje ugovor dovrsiti.. ali, sta bi to izmijenilo.. kad sam ga istog trenutka vec u svojoj garazi vidjela. probna voznja bi mi samo muke pogorsala, pri dugom cekanju.
rijec je o Nissanu R35 GT-R Black Edition

485 ks
357 kw
3.8 l
http://www.myvideo.de/watch/3746628/Nissan_GT_R
jedina mu mana..
sto nije vec u mojoj garazi. termin isporuke: januar 2010 :icon_rolleyes:
abd prije