AnDel je napisao(la):slazem se, najvise bosnu vole ovi sto su otisli iz nje![]()
boss_C200 je napisao(la):AnDel je napisao(la):slazem se, najvise bosnu vole ovi sto su otisli iz nje![]()
potpisss jarane,
ova moja rodbina po svabiji,austriiji, to se nesto nafuralo da voli bosnu aman jarabi, ne znam sta je ljudima :icon_biggrin:
a ova dvojica laprdaju bezveze
GOLF TZ je napisao(la):boss_C200 je napisao(la):AnDel je napisao(la):slazem se, najvise bosnu vole ovi sto su otisli iz nje![]()
potpisss jarane,
ova moja rodbina po svabiji,austriiji, to se nesto nafuralo da voli bosnu aman jarabi, ne znam sta je ljudima :icon_biggrin:
dijaspora se veoma lahko prepozna....svi nosaju
kad dodju bosna dresove, bosna kaisove, kackete, i svi pricaju na drugi jezik da bi se pravili vazni.... svi vole bosnu a kad ih pitam sto se ne vratite ovamo svi sute i kazu necemo....![]()
![]()
![]()
normala je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):boss_C200 je napisao(la):AnDel je napisao(la):slazem se, najvise bosnu vole ovi sto su otisli iz nje![]()
potpisss jarane,
dijaspora se veoma lahko prepozna....svi nosaju
kad dodju bosna dresove, bosna kaisove, kackete, i svi pricaju na drugi jezik da bi se pravili vazni.... svi vole bosnu a kad ih pitam sto se ne vratite ovamo svi sute i kazu necemo....![]()
![]()
![]()
cekaj malo jel sute ili govore da nece :lol: ne moze oboje :lol:
AnDel je napisao(la):ejjjjjj kako bi je ja volio da sam u svicarskoj ...