Esmir_crx Član 31.07.2010 #1 kolegi treba hladnjak za daewoo racer 52 kw 1,5 motor Automatik info na pm ili 061 688 574
Esmir_crx Član 31.07.2010 #3 sreto je napisao(la): ima u popa u modrici na otpadu 2 kom pa provjeri tamo... Kliknite za proširenje... daj boze imas pice od mene ako bude bilo jer ovaj ima neki specifican hladnjak
sreto je napisao(la): ima u popa u modrici na otpadu 2 kom pa provjeri tamo... Kliknite za proširenje... daj boze imas pice od mene ako bude bilo jer ovaj ima neki specifican hladnjak
caus Član 01.08.2010 #5 ErRoR je napisao(la): Pase li od Nexie ? Kliknite za proširenje... mislim da ti pase od neksije, imam ja taj hladnjak
ErRoR je napisao(la): Pase li od Nexie ? Kliknite za proširenje... mislim da ti pase od neksije, imam ja taj hladnjak
caus Član 01.08.2010 #7 pase jer isti su prednji krajevi i u racera i u nexije i isti su motori, postavit cu ti ja sliku pa ti vidi da li su isti (slika ce bit sutra)
pase jer isti su prednji krajevi i u racera i u nexije i isti su motori, postavit cu ti ja sliku pa ti vidi da li su isti (slika ce bit sutra)
sreto Član 01.08.2010 #8 j*em li ga al i sa kadeta suze bi to trebalo ic isto je to sranje cini mi se
niksa Član 01.08.2010 #9 imaju neki djelovi od nexie u super oglasima http://www.superoglasi.ba/index.php/main/klasifikacija/10/0/0/0/40
imaju neki djelovi od nexie u super oglasima http://www.superoglasi.ba/index.php/main/klasifikacija/10/0/0/0/40
Esmir_crx Član 02.08.2010 #10 radi se o tome sto mi je on rekao da hladnjak ima jos nesto dodatno hladi dali mjenjac ili nesto nemam pojam na nisam vidio o cemu se radi
radi se o tome sto mi je on rekao da hladnjak ima jos nesto dodatno hladi dali mjenjac ili nesto nemam pojam na nisam vidio o cemu se radi
Esmir_crx Član 02.08.2010 #12 sreto je napisao(la): da nije automatik pa da i ulje cirkulise kroz jedan dio... Kliknite za proširenje... jest automatik je zato je tesko i naci
sreto je napisao(la): da nije automatik pa da i ulje cirkulise kroz jedan dio... Kliknite za proširenje... jest automatik je zato je tesko i naci