sone030 Član 28.02.2011 #1 Ja sam Nebojsa iz Bara, Crna Gore vozim Peugeot 206 2.0 HDI na forum sam se javio radi potraznje djelova za mog ljubimca :icon_smile:
Ja sam Nebojsa iz Bara, Crna Gore vozim Peugeot 206 2.0 HDI na forum sam se javio radi potraznje djelova za mog ljubimca :icon_smile:
sone030 Član 01.03.2011 #8 OggyBoy je napisao(la): Dobro došao. Pozdravi mi druga iz Bara.:icon_biggrin: Kliknite za proširenje... ko ti je drug
OggyBoy je napisao(la): Dobro došao. Pozdravi mi druga iz Bara.:icon_biggrin: Kliknite za proširenje... ko ti je drug
deez Član 02.03.2011 #11 bla bla bla bla.... ono, dobro dosao i ostalo... predstavi auto, daj slike i obrati se na PM sta ti treba od delova...
bla bla bla bla.... ono, dobro dosao i ostalo... predstavi auto, daj slike i obrati se na PM sta ti treba od delova...
sone030 Član 02.03.2011 #12 deez je napisao(la): bla bla bla bla.... ono, dobro dosao i ostalo... predstavi auto, daj slike i obrati se na PM sta ti treba od delova... Kliknite za proširenje... auto cu predstaviti za koji dan kada ga spustim, pa sve slike od pocetka sredjivanja do finala cu da postavim ako nije problem
deez je napisao(la): bla bla bla bla.... ono, dobro dosao i ostalo... predstavi auto, daj slike i obrati se na PM sta ti treba od delova... Kliknite za proširenje... auto cu predstaviti za koji dan kada ga spustim, pa sve slike od pocetka sredjivanja do finala cu da postavim ako nije problem