HAITAI PA-2200 ?

HAITAI PA-2200 ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
imam ovo pojacalo HAITAI PA-2200 HEXFER 2CH 200 Watts,,,,sad me zanima da le je to 200 RMS ili,,,posto ono nije veliko neko (20 cm x 18 cm ),,na netu nisam mogo nac podatke o njemu,,pa ako neko od vas zna,,ili moze nac podatke bio bi mnogo zahvalan :icon_smile:

Član
20 A,,,,al fino ono udera,,,al bi na njega jedan woofer u bridge-u,,,koliko bi tad imo od prilike RMS-a

Član
Kod mene na Hfonicsovom je bio osigurac od 20 A i imo je 80 w RMS po kanalu a ovo ne vjerujem da ima vise od 80W RMS u bridz ak ima i tolko al moze tiskat neki obicni woofer imas blaupunktove one tube nove jeftine mos nju uzet il nes slicno,ima i SAL:cool: 80 KM nov sa kutijom to ti je tek tako da svira kolko para tolko i muzike :icon_smile:

Član
neznam,,posto sam ja hifonicsa(HFI12d4) bio spojio u bridge-u,,,jbg on je 300 RMS,,,a memabrana se pocela motat,,zna marko koji je posto sam se s njim i mijenjo,,,,,sad da li je 80 RMS ili je vise,,ja bi reko da je vise,,al neznam,,, sad mi vi recite da li je to 80 RMS...posto cisto sumljam da moze 80 RMS motat membranu...:icon_rolleyes:

Početnik
za HFI 12D4 treba ti monoblok ili nesto stabilno na 2 OHM-a u Bridge-u recimo neki DLS A serije.. , to st oje motalo membrane je distorzija..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.