gume 16" 205 50 r16

gume 16" 205 50 r16

interesuje me gdje mogu nabaviti gume 16" 205 50 r16....

trazim nesto povoljno, a dobrooo... hehehe

i interesuje me koja je cijena od prilikee...

ako neko ima nek ponudiii....

pozzz

Član
i ja trazim evo otkad na ljetne da stavim nema tih dimenzija nigdje obiso sve ove sto dobavljaju polovne gume a ustvari gdje ima novih i jos nisam nasao pa tako da pitam usput sorry da ne otvaram novu temu jel odgovaraju neke druge gume na 16-ke felge npr. moze li 205/55/16 ili neke druge...

Član
menso je napisao(la):
i ja trazim evo otkad na ljetne da stavim nema tih dimenzija nigdje obiso sve ove sto dobavljaju polovne gume a ustvari gdje ima novih i jos nisam nasao pa tako da pitam usput sorry da ne otvaram novu temu jel odgovaraju neke druge gume na 16-ke felge npr. moze li 205/55/16 ili neke druge...

Drug kod mene je na Zafiri 205/55-16 i sve OK

Član
tesko naci sada gume, pogotovo neke niskoprofilne ljetne... ja se satra trazeci 205/45/16, nema nigdje u kantonu....

uco_opc je napisao(la):
menso je napisao(la):

Drug kod mene je na Zafiri 205/55-16 i sve OK

zafira je ipak vece auto, i njoj nista ne smeta malo veca guma...
meni trebaju za fistilaa... a na ovim felgama imam 205 40 r16 ali mi nisu bas najboljee...

Član
Limpi je napisao(la):
tesko naci sada gume, pogotovo neke niskoprofilne ljetne... ja se satra trazeci 205/45/16, nema nigdje u kantonu....
haha bas tako i ja na TK jos nisam nasao nigdje 205/50/16 ko da trazim iglu u plastu sijena :icon_biggrin:

Član
Ja sam 205/50/16 nasao u Grudama u Leke lani polovne u ekstra stanju, nikako se nemogu sjetit cijene ali znam da nisu bile bas jeftine.