grijanje ne "puse"

grijanje ne "puse"

Član
maloprije otisao do benzinske da naspem goriva, ukljucio grijanje da mi se osuse stakla, sve normalno radi... ugasio auto na benzinskoj, otisao kupio nekih sitnica, krenuo kuci, vidim magle mi stakla, smanjim muziku kad vidim da uopste ne puse grijanje, koliko god okretao.. ni hladno ni vruce, uopste ne puse... palio-gasio auto, opet isto. do cega sve moze biti, da ujutro prekopam :icon_rolleyes:

Golf 3 u pitanju,
hvala

Član
vjerovatno ispod ladice nisam siguran gdje je u golfa kod mene u c clasici je ispod ladice i mjenjao sam već te četkice

Član
Skini filter zapali cigar i ako dim ne uvlači otišo je

Šta je ovo nema edita da nešto ozbiljno napišem hahaah

rs6

Član
a da provjeris prvo osigurace, pa prekidac, pa tek na kraju motor ???
jer od svega navedenog motor ti je najskuplji ... tako da je bolje krenut od sitnijih mogucih kvarova

da ti nije nesto na bravi npr kod mene u mercedesa upalis ga ne radi grijanje puhanje onda vratis kljuc milimetar samo nazad i sve radi ok

Član
zadnja-kocnica je napisao(la):
da ti nije nesto na bravi npr kod mene u mercedesa upalis ga ne radi grijanje puhanje onda vratis kljuc milimetar samo nazad i sve radi ok

i ja imam isti problem nerade ni brisaci ni grijanje vratim malo kljuc sve radi ok :D

Član
sutra cu krenuti od osiguraca, pa sve ostalo...
a ovo za bravu prvi put cujem, pokusat cu i to, mada cisto sumnjam da je do toga, al eto

Član
napravio sam, naime problem je bio u filteru zraka... odavno ga nisam mjenjao i na jednom mjestu se malo probio, pa je u motoric upala neka plastika, nemam pojma sta je... zamjenio filter, ocistio motoric i sad daleko bolje puse nego prije, napokon sam rijesio problem sa maglenjem stakala :icon_smile:

hvala svima ;)

moze katanac