Član
Evo jos jednog naseg golfica iz Kladuse..Radimo ja i kolega...U pitanju je G60 kompressor..Vec je nekima poznat na forumu...Gledali su ga Igor i Roman...I samo pohvale dobili..Evo sad cu vam prestaviti na slikama sta sve ide na njega..Jer neda mi se sad pisati sve..Znaci odustali od G punjaca,ide kompresor od amg 320 ili clk 230...Jos nije gotOv,ceka lakiranje,farbanje
za 10 dana abd i to je gotovo... Evo slike...
Ovo je pocetak...

MOLIM DA JOS NIKO NIS NE KOMENTARISE DOK SLIKE NEBUDU UPLOAD
Evo par slika od dijelova koji cekaju,mislim neki cekaju na ugradnju neki su staviti...Kao sto se vide KW gewinde su stavite,bili uzeli JoM i odustali,prodali se..Znaci tu su silikonska crijeva,zmige,maglenke,sjedista,bbs RM... itd...Da ne nabrajam..

Motor malo u mat boju,i bice chrom poklopac, vec su staviti ove silikonske crijevi..

To je to zasad...Svaka promjena na autu,bicete obavjestenii...I kad bude gotov ide naravno fotoshoting od strane Alena Alica
dva VW Black Devila...Gdje ce slike ispasti zestoke,nadam se..
PozdraVW
Ovo je pocetak...

MOLIM DA JOS NIKO NIS NE KOMENTARISE DOK SLIKE NEBUDU UPLOAD
Evo par slika od dijelova koji cekaju,mislim neki cekaju na ugradnju neki su staviti...Kao sto se vide KW gewinde su stavite,bili uzeli JoM i odustali,prodali se..Znaci tu su silikonska crijeva,zmige,maglenke,sjedista,bbs RM... itd...Da ne nabrajam..

Motor malo u mat boju,i bice chrom poklopac, vec su staviti ove silikonske crijevi..

To je to zasad...Svaka promjena na autu,bicete obavjestenii...I kad bude gotov ide naravno fotoshoting od strane Alena Alica
PozdraVW