Član
davno sam se predstavio u novim clanovima pa je doslo vrijeme i da se parkiram ko sto pise vozim golfa 5-icu 2005 godiste, od opreme svasta nesto senzori za mrak i kisu sportska sjedista grijanje istih, automatska klima, 6-esto stepeni mjenjac, 260 graviran, 10 airbegova navigacija, 105 konja,potrosnja zadovoljavajuca testirao sam ga 100 km voznje mjesano po gradu i autoputu trosi cca 8 litara a po boardcompu sam mu uspio spustit potrosnju na 5,5 litara na autu sam planirao stavit 19 '', gti masku naprijed, nazad neku finu masku u boji auta sa 2 rupe za auspuhe stavit neki remus da se fino cuje :icon_biggrin: i stavit ozvucenje za natjecanje eh sad sve to je moja zelja odnosno plan ici ce polako dok se skupi para u budzetu za napucavanje auta:icon_biggrin: evo sad nesto slika

da dodam na autoputu nasem sam ga vozio 195 poprilicno se brzo popne na tu brzinu moze jos al jako sporo se penje dalje a mi nemamo dovoljno puta
eto za sad bit ce jos slika kasnije

da dodam na autoputu nasem sam ga vozio 195 poprilicno se brzo popne na tu brzinu moze jos al jako sporo se penje dalje a mi nemamo dovoljno puta
eto za sad bit ce jos slika kasnije