Član
nisam postavio sve karmann plastike imam ih u kompletu od kabrioletaArminM je napisao(la):skidaj ove duboke karambolke,nije kec za toga![]()
funky je napisao(la):zasto svi odma vracaju u fabricko stanje :| ljudi ovo je be ha (jbeni) tuning, a ne be ha fabricki..
naravno da ce biti sve uklopljeno i obojeno u boju autaArminM je napisao(la):meni se svidja unutrasnjost,nemoj ti mislit da ja kritikujem tvoj rad,ili tako nesto,boze sacuvaj,vidim da se trudis,nego nekako mi siromasno izgleda vanjski izgled,samo sa branicima,siguran sam da ce biti puno puno bolje kad uklopis sve plastike![]()
mirsadgolf je napisao(la):naravno da ce biti sve uklopljeno i obojeno u boju autaArminM je napisao(la):meni se svidja unutrasnjost,nemoj ti mislit da ja kritikujem tvoj rad,ili tako nesto,boze sacuvaj,vidim da se trudis,nego nekako mi siromasno izgleda vanjski izgled,samo sa branicima,siguran sam da ce biti puno puno bolje kad uklopis sve plastike![]()
ArminM je napisao(la):mirsadgolf je napisao(la):naravno da ce biti sve uklopljeno i obojeno u boju autaArminM je napisao(la):meni se svidja unutrasnjost,nemoj ti mislit da ja kritikujem tvoj rad,ili tako nesto,boze sacuvaj,vidim da se trudis,nego nekako mi siromasno izgleda vanjski izgled,samo sa branicima,siguran sam da ce biti puno puno bolje kad uklopis sve plastike![]()
bit ce dobro onda,nabavis jos kakve feluge,i ima da zvoni![]()