Član
Evo da i ja predstavim svog golfa,u pitanju je golf mk1 1978 godite,motor 1100 kubika 50ks,presao oko 215 000...evo koja slika
ovako je izgledao kad sam ga uzeo...
kasnije maska bez znaka,postawljeni rubovi,"xenon"(buvljak pozicija ... ) i osiguraci haube(imitacije jer mi se hauba ne bushi)...
pa onda stakla i stubove sam zatamnio,malo cackao tablu...
amortizeri su bili uzasno losi pa sam zamenio sve sto se tice amortizera...na pocetku su prednji bili mnogo visoki kao sto se i vidi,ali posle je to reseno...
motorni prostor
trakice na branicima
stavljene prednje opruge od golfa mk1 cabrio 1.8,malo vise je spusteniji al bice jos...
onda je pocelo poliranje felni,muke moje...
))
a ovakva je bila
uzet prednji spojler od golfa mk2 gti,ubacena muzika marke everton(marka je sranje,ali muzika izuva(kutija je ova za probu))pojacalo je 1x500rms na 4 oma,1x1000 na 2 oma i na 1 om 2000rms-a,subwoofer je 500rms-a na 4 oma,odma kasnije napravljena je kutija za 2 subwoofera,kablovi profi i jos sitnica...
pa onda opet krenulo rasturanje,dalje je u planu kao sto sam naveo ubacivanje motora,ali to tesko ide meni kao studentu,ali do leta ce biti nesto nadam se...
uzeo sam farove angel eye's,kristalne stopaljke i DVD player
stopaljke od sandokana
evo i slika muzike,dvd je trenutno kod caleta u kolima,dok je moj golfic rasturen
poceo sam da pravim nove tapacire,evo koja slika i slike kutije subwoofera-a...
toliko od mene za sad lololol
ovako je izgledao kad sam ga uzeo...

kasnije maska bez znaka,postawljeni rubovi,"xenon"(buvljak pozicija ... ) i osiguraci haube(imitacije jer mi se hauba ne bushi)...

pa onda stakla i stubove sam zatamnio,malo cackao tablu...

amortizeri su bili uzasno losi pa sam zamenio sve sto se tice amortizera...na pocetku su prednji bili mnogo visoki kao sto se i vidi,ali posle je to reseno...

motorni prostor

trakice na branicima

stavljene prednje opruge od golfa mk1 cabrio 1.8,malo vise je spusteniji al bice jos...

onda je pocelo poliranje felni,muke moje...

a ovakva je bila

uzet prednji spojler od golfa mk2 gti,ubacena muzika marke everton(marka je sranje,ali muzika izuva(kutija je ova za probu))pojacalo je 1x500rms na 4 oma,1x1000 na 2 oma i na 1 om 2000rms-a,subwoofer je 500rms-a na 4 oma,odma kasnije napravljena je kutija za 2 subwoofera,kablovi profi i jos sitnica...

pa onda opet krenulo rasturanje,dalje je u planu kao sto sam naveo ubacivanje motora,ali to tesko ide meni kao studentu,ali do leta ce biti nesto nadam se...

uzeo sam farove angel eye's,kristalne stopaljke i DVD player

stopaljke od sandokana

evo i slika muzike,dvd je trenutno kod caleta u kolima,dok je moj golfic rasturen

poceo sam da pravim nove tapacire,evo koja slika i slike kutije subwoofera-a...

toliko od mene za sad lololol