Golf II by denis_19

Golf II by denis_19

Član
radi se o golfu 2 89.godiste sa 1.3 motorom...koji je presao samo 93000km
auto je jako ocuvano i u super je stanju evo par slika kako je prije izgledao...

onda se nasulo gorivo i islo se vozati da se malo procisti ..mogao je jos malo..ali gume nisu bas dobre pa se ne treba rizikovati..

pa se malo cistilo i pralo oko motora

Član
bas fin golf,kulturica,nemoj ga usrat nekim glupim detaljima. Moze se od njega svasta nesto napravit;);););)

Član
ArminM je napisao(la):
bas fin golf,kulturica,nemoj ga usrat nekim glupim detaljima. Moze se od njega svasta nesto napravit;);););)

hvala druze...najvise toga ostaje orginalno i neki detalji ce biti od g60 ili gti golfa

Član
90k za 20 godina...predobro da bi bilo istinito...jesi ti drugi vlasnik ili ?
ali golf je odlican, isplati se uloziti u njega ;)

Član
ja sam treci vlasnik..covjek sto ga je vozio prije mene ga je uzeo sa 30 hilj. km .. a golf je kao nov nigdje hrdje nema niti nekih ozbiljnijih problema...

zadnja hauba prelakirana zbog ogrebotina...

i maska je malo dotjerana i ofarbani zmigavci dok se ne kupe LED

Član
90kkm to god to be true;) Ako je stvarno tako ubo si premiju, a i ako nije fino izgleda golf, srecno.

Član
dellas je napisao(la):
90kkm to god to be true;) Ako je stvarno tako ubo si premiju, a i ako nije fino izgleda golf, srecno.

slabo ko da vjeruje ali ovo su stvarni kilometri od golfa..jer toga golfa poznajem vise od 10 god.. vlasnik nam je bio kucni prijatelj..a prvo auto mi je bio mk1 81.god sa orginalni 103.hiljade km kupljen od moje uciteljice iz osnovne pa....nesto me hoce ti malo predjeni golfovi

Član
Dovoljno je 3 godine ne poznavati auto i on moze imati 100k vise, pogotovo ako je iz inostranstva tada moze imati i +200, jedan drugar radi sa autima i dovlacio je auta sa preko 200k koja su stara 2-3 god....Ali to je za auto star 20 god manje bitno, bitna ti je limarija i da on lepo radi, da je lepo ocuvan i sl, a deluje tako. Nadam se da ces ga lepo srediti;)

Član
stavljen spoiler od GTI i nabacene 16 col AEZ felgice za probu sa gumama 205/40

dellas je napisao(la):
Dovoljno je 3 godine ne poznavati auto i on moze imati 100k vise, pogotovo ako je iz inostranstva tada moze imati i +200, jedan drugar radi sa autima i dovlacio je auta sa preko 200k koja su stara 2-3 god....Ali to je za auto star 20 god manje bitno, bitna ti je limarija i da on lepo radi, da je lepo ocuvan i sl, a deluje tako. Nadam se da ces ga lepo srediti;)

hvala druze..

Član
place za gewindama i kakvim finim izduvom,makar da je na oko lijepo,jer 1,3 i nije za nekog specijalnog remusa;);)