ArminM Član 02.01.2011 #2 dobra trica,svidja mi se kako je sredjena,bila je totalno razbijena,sada je prelijepa,svidja mi se sto je zadrzan fabricki izgled,prelijep auto
dobra trica,svidja mi se kako je sredjena,bila je totalno razbijena,sada je prelijepa,svidja mi se sto je zadrzan fabricki izgled,prelijep auto
GolFanatiCars Član 02.01.2011 #4 svaka cast na odradjenom poslu ko bi rekao da je bila karambolirana, lijep primjerak auta je dignut iz mrvih.
svaka cast na odradjenom poslu ko bi rekao da je bila karambolirana, lijep primjerak auta je dignut iz mrvih.
pioneer_09 Administrator 02.01.2011 #7 i ja mislim da je ovaj golf predstavljen... ako se ne varam u nekim temama si spominjao da si sa njim dovlacio druga auta, tj na prikolici...
i ja mislim da je ovaj golf predstavljen... ako se ne varam u nekim temama si spominjao da si sa njim dovlacio druga auta, tj na prikolici...
GolFanatiCars Član 02.01.2011 #8 jest sjecam se i ja ali je kolegi vjerovatno zakljucana tema i otvorio je novu a mogao je upitat moderatore da otkljucaju prvu
jest sjecam se i ja ali je kolegi vjerovatno zakljucana tema i otvorio je novu a mogao je upitat moderatore da otkljucaju prvu