Član
Golf 3 GT TDI 110ks 97 model 98
INTERIJER-
4 airbaga,4 el.podizaca,tempomat,tonirana zadnja stakla,armrest na zadnjoj klupi,Recaro MKIV sjedala sa grijanjem i airbagovima te tapicirana kompletna unutrasnjost,MKIV trokraki volan,stavljene srebrne pozadine na kontrolnoj ploci i promijenjeno kompletno osvijetljenje
EXTERIJER-
Bad look hauba,stavljen usisnik zraka i maknute prskalice za stakla i stavljene ispod haube od MKIV,na desnom blatobranu usisnik od sprintera,maska bez znaka by Bonrath,farovi sa lecama,angel eyesima(iskljucenim) i xenonima orginal od passata 4300k,druge kvake i bez brava,zapunjen prednji branik kod maglenki i zmigavaca,obrijana zadnja hauba(full clean),stopovi sa ledicama,inox podizaci prednje haube,
Blow OFF,skinut katalizator,srednji lonac i stavljen zadnji protocni by Lastovcic sa dvije cijevi
OVJES-
Keskin KT1 sa poliranim rubom 9x16 i Falken 215/40/16,naprijed distance 5mm iza 18mm, Koni gewinde stelanje tvrdoce i visine,G60 kocnice(u pripremi),sva 4 diska,ucvrscivac muldi
CAR AUDIO-
Yakumo DVD player,PS2 slim,prednja vrata Helix sa odvojenim visokotoncima,zadnja Alpine 2x220W sa odvojenim visokotoncima,Lanzar pojacalo 800W,odvojeni bass control,Infinity woofer 500W,kondenzator sa displeyom 1F
PROTECTION-
Alarm serijski,alarm Gemini i FM alarm sa daljinskim paljenjem motora,turbo timerom,otvaranjem gepeka..(da,3 komada,nisam normalan)

In the move...
Interijer..
Pretapicirano nebo u alcantaru kao vecina auta..
Crni stitnici sa osvjetljenjem..
Koni sport kit i blow off

Ubojica dosade..

Recaro iz MK4 sa airbagovima i grijacima

Sigurnosne pozicije od venta!
nedavno komplet polakiran u 2 nijanse tamniju i sa brdo zelenih i plavih perli i zatvorene maglenke i zmigavci na prednjem braniku
Stvari koje cekaju..
G60 - Ate Power disk rezani i plocice
I tempomat kad crousamo na autostradi...
EDIT: 21.02.09
Malo bilo dosadno pa bacio par fotki...i ovo su valjda prve sa kakvim takvim foticem,a ne mobom :fakjea
[/url]
[/url]
Napokon dobio naslone za glavu na zadnjoj klupi...
[/url]
[/url]
[/url]
Eto ono sto vec duze ocekujem na auticu...G60 brakes :fakjea
EDIT-prije svega sam da tutnem par slika napola ciste usisne grane,lajtunga na diznama koji su bili poluraspadnuti pa zamijenjeni,filter itd.Nazalost neam slike prije-poslje jer sam bio sav zamazan
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
Prvo smo se par dana prije oboruzalim opletenim lajtunzima za prednje i zadnje kocnice..Da olaksam onome ko ih treba narucit evo mjera.I trebaju vam 2 veca prikljucka i 6 manjih.
Za MK3 110hp - prednji duzina 50cm
-zadnji 20cm i na mostu 16cm
Diskovi 256mm
Stare vs.nove plocice
Pa smo reparirali celjusti..
Stari 256mm vs. ganjc novi atom rezani 280mm mala razlika
Montagen bitte..kao sto mozete vidit celjusti ce biti RS zelene
Stari - novi opet tanka razlika :lol:
Ajmo na lajtunge..
Stari-novi shema mi se vise svidja
Uglavnom to bi bilo to i ovak je previse slika..
Evo jos zadnji put prije-poslje
[/url]
[/url]
[/url]
[/url]
Pa nek mi netko kaze da mu nije lijepo u tom njegovom diesel zivotu B)
I na kraju da vidimo dal i ide kao g60...naravno da NOT :lol:
INTERIJER-
4 airbaga,4 el.podizaca,tempomat,tonirana zadnja stakla,armrest na zadnjoj klupi,Recaro MKIV sjedala sa grijanjem i airbagovima te tapicirana kompletna unutrasnjost,MKIV trokraki volan,stavljene srebrne pozadine na kontrolnoj ploci i promijenjeno kompletno osvijetljenje
EXTERIJER-
Bad look hauba,stavljen usisnik zraka i maknute prskalice za stakla i stavljene ispod haube od MKIV,na desnom blatobranu usisnik od sprintera,maska bez znaka by Bonrath,farovi sa lecama,angel eyesima(iskljucenim) i xenonima orginal od passata 4300k,druge kvake i bez brava,zapunjen prednji branik kod maglenki i zmigavaca,obrijana zadnja hauba(full clean),stopovi sa ledicama,inox podizaci prednje haube,
Blow OFF,skinut katalizator,srednji lonac i stavljen zadnji protocni by Lastovcic sa dvije cijevi
OVJES-
Keskin KT1 sa poliranim rubom 9x16 i Falken 215/40/16,naprijed distance 5mm iza 18mm, Koni gewinde stelanje tvrdoce i visine,G60 kocnice(u pripremi),sva 4 diska,ucvrscivac muldi
CAR AUDIO-
Yakumo DVD player,PS2 slim,prednja vrata Helix sa odvojenim visokotoncima,zadnja Alpine 2x220W sa odvojenim visokotoncima,Lanzar pojacalo 800W,odvojeni bass control,Infinity woofer 500W,kondenzator sa displeyom 1F
PROTECTION-
Alarm serijski,alarm Gemini i FM alarm sa daljinskim paljenjem motora,turbo timerom,otvaranjem gepeka..(da,3 komada,nisam normalan)

In the move...

Interijer..
Pretapicirano nebo u alcantaru kao vecina auta..

Crni stitnici sa osvjetljenjem..

Koni sport kit i blow off

Ubojica dosade..

Recaro iz MK4 sa airbagovima i grijacima

Sigurnosne pozicije od venta!

nedavno komplet polakiran u 2 nijanse tamniju i sa brdo zelenih i plavih perli i zatvorene maglenke i zmigavci na prednjem braniku

Stvari koje cekaju..
G60 - Ate Power disk rezani i plocice

I tempomat kad crousamo na autostradi...

EDIT: 21.02.09
Malo bilo dosadno pa bacio par fotki...i ovo su valjda prve sa kakvim takvim foticem,a ne mobom :fakjea

Napokon dobio naslone za glavu na zadnjoj klupi...

Eto ono sto vec duze ocekujem na auticu...G60 brakes :fakjea
EDIT-prije svega sam da tutnem par slika napola ciste usisne grane,lajtunga na diznama koji su bili poluraspadnuti pa zamijenjeni,filter itd.Nazalost neam slike prije-poslje jer sam bio sav zamazan

Prvo smo se par dana prije oboruzalim opletenim lajtunzima za prednje i zadnje kocnice..Da olaksam onome ko ih treba narucit evo mjera.I trebaju vam 2 veca prikljucka i 6 manjih.
Za MK3 110hp - prednji duzina 50cm
-zadnji 20cm i na mostu 16cm

Diskovi 256mm

Stare vs.nove plocice

Pa smo reparirali celjusti..

Stari 256mm vs. ganjc novi atom rezani 280mm mala razlika

Montagen bitte..kao sto mozete vidit celjusti ce biti RS zelene

Stari - novi opet tanka razlika :lol:

Ajmo na lajtunge..

Stari-novi shema mi se vise svidja

Uglavnom to bi bilo to i ovak je previse slika..
Evo jos zadnji put prije-poslje

Pa nek mi netko kaze da mu nije lijepo u tom njegovom diesel zivotu B)

I na kraju da vidimo dal i ide kao g60...naravno da NOT :lol: