gdje popraviti felgu ??? ako je moguce

gdje popraviti felgu ??? ako je moguce

rs6

Član
e ovako pozdrav raja, interesuje me posto sam nacuo da u TZ ima neki lik koji
" reparira" alu felge, pa da mi je kako doci do njega gdje se nalazi broj telefona ili tako nesto .....

moze i okolina tuzle znaci samo da nije dalje od 100km od Srebrenika :)

evo slika :
slika0203.jpg

??? znal' neko ???

http://imageshack.us/photo/my-images/823/slika0203p.jpg/

LSD

Član
veceras ga ja vidio,a broj mi na sluzbenom tel. jbg sutra ti se javim kad odem na posao...ili mi ostavi svoj broj pa da ti sutra javim u toku dana ako ti je koliko hitno

rs6

Član
LSD je napisao(la):
veceras ga ja vidio,a broj mi na sluzbenom tel. jbg sutra ti se javim kad odem na posao...ili mi ostavi svoj broj pa da ti sutra javim u toku dana ako ti je koliko hitno

ma nije mi bas toliko hitno, posto je felga iz zimskog seta, pa planiram da vidim mozel se rijesit posto idu na farbanje ako uspijem rijesit, ako ne onda valja druge trazit ...

ajd vidi mi sutra pa javi na forum ;)

Član
evo ti broj pa nazovi 061/884-416
mislim da je to damir ili broj momka koji radi s njim (onaj koji radi u bukinju, odma preko puta termoelektrane)
ja radio, perfektno mi felge ispravio ;)

rs6

Član
kavaz je napisao(la):
evo ti broj pa nazovi 061/884-416
mislim da je to damir ili broj momka koji radi s njim (onaj koji radi u bukinju, odma preko puta termoelektrane)
ja radio, perfektno mi felge ispravio ;)

ma nije ova kriva, nego joj je odbijeno ruba nekih 10 cm eto ima slika

Član
vidio sam, al mislim da i to rade, nazovi ti opet pa pitaj
jer kad sam ja isao, farbali su neke felge

a ima i neki u miladijama isto sto radi, ukucaj u search na forumu i nadjes temu, i ima objasnjeno gdje se nalazi ;)

Član
ma rade sve, meni sredio felgu odlicno, ja je razvalio momacki , slicno ko i ti ;)

ovo bi trebalo kostati oko 100 marki ;)

br. 061 720 965

Član
Ja ti htio napisati br kad vidim Andel vec napisao...
Mogu samo pohvaliti momka jer mi je drugu sredio felgu....
Pored termoelektrane skrenes za Lipnicu, pa onda prva raskrsnica desno i vozis se nekih 100-200m i vidjet ces na lijevoj strani ima natpis, ma ne mozes masit.....

rs6

Član
mirsadgolf je napisao(la):
ima u visokom tip radi peglanje i krpljenje felgi pa ako ti treba broj javi

podaleko mi je to buraz ne isplati mi se , ali ipak hvala

melvin je napisao(la):
Ja ti htio napisati br kad vidim Andel vec napisao...
Mogu samo pohvaliti momka jer mi je drugu sredio felgu....
Pored termoelektrane skrenes za Lipnicu, pa onda prva raskrsnica desno i vozis se nekih 100-200m i vidjet ces na lijevoj strani ima natpis, ma ne mozes masit.....

hvala hvala, znam sad gdje je otrpilike ;) ovih dana cu gore pa da vidim s momcima sta se moze

Član
nemoj se ''zaletit'' pa da odes u interauto-termoelektrana jern imaju i oni reklamu pored ceste-natpis onde pise ispitivanje glava motora,tokarske usluge ,ispravljanje alu fel. :)

rs6

Član
adams je napisao(la):
nemoj se ''zaletit'' pa da odes u interauto-termoelektrana jern imaju i oni reklamu pored ceste-natpis onde pise ispitivanje glava motora,tokarske usluge ,ispravljanje alu fel. :)

ehehehe to sam prije 10 dana vidio konto skrenut, ali srecom bilo kasno :D

Član
AKO NISI NAPRAVIO IMA U TESNJU COVJEK VARI TOKARI PEGLA NA MASINI ZA UDARENE FELGE ZNACI RADI EXSTRA ;)