VWClub je napisao(la):Zanima me samo znaci dali pase T3 umjesto ove K14![]()
GreenDevil je napisao(la):VWClub je napisao(la):Zanima me samo znaci dali pase T3 umjesto ove K14![]()
pase, samo je razlika sto ces kod Garetta osjetit snagu na 2500rpm a kod K14 na 1600-1700rpm
Lija je napisao(la):Jak ti majstor nema sta..
VWClub je napisao(la):Lija je napisao(la):Jak ti majstor nema sta..
Za sto?
Jbg druze ne znam ja,ne razumem se oko toga ja sam nasao tu turbinu za 100 eura i donio mu ako ne pase dogovorio sam se da cu vratiti tom od koga sam kupio i to je to donio majstoru on kaze ne pase a ona moja stara Garrett zaribala![]()
.nOKe je napisao(la):drukciji je i usisni precnik turbine, tako da ti treba drugo usisno crijevo od filtera ovamo do turbine, na k14 je manje tako da ti nece odgovarat na taj t3
i da, kkk je proizvodjac k14ke nije garett
pozz![]()
GreenDevil je napisao(la):.nOKe je napisao(la):drukciji je i usisni precnik turbine, tako da ti treba drugo usisno crijevo od filtera ovamo do turbine, na k14 je manje tako da ti nece odgovarat na taj t3
i da, kkk je proizvodjac k14ke nije garett
pozz![]()
u njega je motor 51kw, obicni TD, kod njeg je Garett-ova turbina
.nOKe je napisao(la):pa svejedno, opet nije usisno crijevo
mislim, moze on stavit sire na k14, ali nece moci nikad stegnut da dihtuje 100% jer je puno veca razlika..
.nOKe je napisao(la):aaa, u tome je fazon
ma uzmes onu koja ti je prije bila, ako ne ganjas kakve performanse i to, najbolje ti je tako![]()
VWClub je napisao(la):.nOKe je napisao(la):aaa, u tome je fazon
ma uzmes onu koja ti je prije bila, ako ne ganjas kakve performanse i to, najbolje ti je tako![]()
Da upravo tako,kupljena je K14 opet ona ista kao sto je i bila na njemu :icon_biggrin: