Član
Dugo sam na forumu, pa evo da predstavim fordaljku, u pitanju je ford focus hatchback 2002 godina, 1.8 tdci 85kw ili oko 115KS sa klasicnom opremom (klima podizaci daljinsko...) ima i siber :icon_biggrin: samo mi nije jasno sto ce mi :lol: ..vlasnik sam oko godinu dana i sve ok, jedino malo potrosnja po gradu je veca, ali radi se na tome, inace motori su extra.. prije sam imao golfa 2 1.3b, i prelaz sa golfa na forda je bio sok, naravno golf bolji i udobniju
planiram raditi na njemu svasta(kozna sjedista, xenoni, farbanje farova, one americke stope sa rekverc svijetlom, bolju auspuh roru, mozda i chip) ali polako s vremenom, pravo slabo dijelova nalazim, ali eto nadje se ponesto..
za sad sam uradio servise i redovno servisiram, zaljepio sam tablice bez okvira, ofarbao kociona kljesta u crveno, nasao "rare" changer za org kasetofon, i mjenjao par felgi, pa evo slika:
stari golf :
evo forda

onda farbao:

pa su bile kratko vrijeme ove :

pa ove: ove su mi se svidjele kao zimske medjutim bio et 15 pa je strugalo

planiram raditi na njemu svasta(kozna sjedista, xenoni, farbanje farova, one americke stope sa rekverc svijetlom, bolju auspuh roru, mozda i chip) ali polako s vremenom, pravo slabo dijelova nalazim, ali eto nadje se ponesto..
za sad sam uradio servise i redovno servisiram, zaljepio sam tablice bez okvira, ofarbao kociona kljesta u crveno, nasao "rare" changer za org kasetofon, i mjenjao par felgi, pa evo slika:
stari golf :

evo forda

onda farbao:

pa su bile kratko vrijeme ove :

pa ove: ove su mi se svidjele kao zimske medjutim bio et 15 pa je strugalo