Član
Pozdrav raja evo neki mali projekat pa onako iz dosade sam radio...motor prije farbanja opran i lijepo prebrisan...znaci nisam nista skidao ni rastavljao ali uglavnom sve dijelove sam lijepo ofarbo....kupio neko srebro 4.5km uzo od sestre mali kist..hahha...kuda nije mogla cetka..ugavnom lijepo je ispalo i nisam kapao po crijevima.....a sto se tice sijalica nasao nekakve 1.60km jedna...haha 20W i prvo skino spojler lijepo izbusio rupe napravio od plastike nosace i u slucajku kad bi ih skido samo odvrnem 2 sarafa i gotovo....i vidjet cete na slikama prekidac gdje i kakav sam stavio i jedan osigurac za svaki slucaj...nisam ih kovco na poziciju ili duga radi policije...jer starog je policija zaustavljala zob sijalica jer stvarno su jake a valjaju i kad je magla...lijepo izgjedaju i korisne su....

....i ima tu jos slika..nevezane za temu..i ova zadnja slika daska na gepeku presvucena presvlakom od zadnjeg cica a ispod su 2 zvucnika po 160w i jedan visokotonac od 60w...i ubrzo bit je jos slika spremam se da ga farbam jer na zadnjim veznim limovima malo izbacio hrdze ne puno ali nemogu gledat to..i malo na coskovima vrata to uglavnom najosjetljiviji dijelovi.....:icon_cry::icon_cry::icon_cry:.....a unutra je malo prljav ali nezamerite....:lol::lol::lol::lol::lol: