Električni podizači za golf2

Električni podizači za golf2

Ako neko ima sliku istih da postavi da vidim šta tu sve dolazi.Našao sam polovne ali je sve u rinfuzi i ima i centralna i još nekih gluposti pa da znam šta da pokupim.U pitanju su originalni.

Član
Trebaju releji za prozore... sad mozes koristiti sa BMW-a relek sa svijetala jer su dosta jaki ali najbolje da nadjes orgin. kompletnu instalaciju za podizace...

Imaju oni višepolni prekidači pa se valjda može samo sa njima to odraditi.Imam par komada i uklapaju se u pretinac iznad pepeljare.Praktično se samo mijenja polaritet na motoru.Da li zna neko je li pametno uzeti struju sa upaljača jer mi je tu najzgodnije i da li trebaju dodatni osigurači(mislim da za podizače idu od 20A), ne znam koji je osigurač na upaljaču.

Član
Ne mozes sa upaljaca jer je to tanak kabl. Kupis 2 ili 3 kvadrata kabl i provedes (osigurac od 20 ili 30 A stavis odmah kod akumulatora) i stavi releje jer ne moze prekidac durati toliku struju da ide kroz njega, a relej ti je lako postaviti jer na njemu imas masu, plus (zivi), kabl sa prekidaca, i kabl koji ide na motor i to je to, da ne trpe prekidaci i da ne izgaraju bezveze.