Član
CoL3 je napisao(la):ne izgleda mi tesko za odraditi,mislim za onoga tko to zna,u nas bi ti alen znao uraditi sigurno,mislim da je on tiboru nesto radio,on vjerovatno ima kontakt ako se odlucis za to,ako ne nađes nikoga mozes uraditi fazon s crnom folijom ili carbonom cisto da razbije monotoniju![]()
mario05 je napisao(la):Col3 je dao odlicnu ideju, samo ovo gdje ide presjek uradit u carbon, ili u crnu foliju, i bit ce 100x bolje..![]()
mario05 je napisao(la):Col3 je dao odlicnu ideju, samo ovo gdje ide presjek uradit u carbon, ili u crnu foliju, i bit ce 100x bolje..![]()
erol_brcak je napisao(la):pa sto se ne bi moglo, pusti se karbona i folija, ovo uopce nije neki zahvat, pogotovo sto je na tvom braniku vec sad fizicki odvojen taj dio koji bi moro rezat pa upasavat novi od poliestera il cega vec.
Ne znam gdje bi to radio, dal u Italiji il kod nas, odakle si rodom, mislim gdje boravis kad si u Bosni. Ima kod nas u Brckom Srdjan Polystar se bavi pravljenjem spojelera, prije je to radio naveliko, sad manje, al i dalje cini mi se da radi po narudzbi, ako si zainteresovan javi da ti javim kontakt njegov.
Hidraulic je napisao(la):