raptor Član 18.11.2008 #1 heheh evo i ja da stavim ladu svoju,,,nekad ce biti UPDATE kad se malo sredi..a to ide poslje januara)))
heheh evo i ja da stavim ladu svoju,,,nekad ce biti UPDATE kad se malo sredi..a to ide poslje januara)))
DiAbLo Član 18.11.2008 #3 RE: da se parkiram....... posta... admir jahic je napisao(la): nek se samo kotrlja Kliknite za proširenje...
RE: da se parkiram....... posta... admir jahic je napisao(la): nek se samo kotrlja Kliknite za proširenje...
arminnn Član 18.11.2008 #6 RE: da se parkiram....... posta... puno srece u januarz ima da muda pojedes
šakal Član 18.11.2008 #7 RE: da se parkiram....... posta... hehe a i to je bolje od tomosa šta se odmah žališ :lol:
raptor Član 19.11.2008 #9 RE: da se parkiram....... posta... boja ce se svakako mijenjati i ja je ne mogu ccc
E edoze Član 19.11.2008 #10 RE: da se parkiram....... posta... rollin' on 13's :lol::lol: zuta boja je zakon,svugdje si glavni nije los golfach,bitno je samo da nije prop'o
RE: da se parkiram....... posta... rollin' on 13's :lol::lol: zuta boja je zakon,svugdje si glavni nije los golfach,bitno je samo da nije prop'o
raptor Član 20.03.2009 #11 RE: da se parkiram....... posta... UPDATE SLIKA koji je bolji hiihihihi:icon_smile:
blindery Član 20.03.2009 #14 RE: da se parkiram....... posta... CoL3-99 je napisao(la): :lol::lol: e ova je jaka Kliknite za proširenje...
RE: da se parkiram....... posta... CoL3-99 je napisao(la): :lol::lol: e ova je jaka Kliknite za proširenje...
raptor Član 20.03.2009 #15 RE: da se parkiram....... posta... CoL3-99 je napisao(la): :lol::lol: e ova je jaka Kliknite za proširenje... ccc sta ti je ne mogu se zvijeri porediti hihiihihi Nexus je napisao(la): bolji zuco Kliknite za proširenje... hah bolji jasta))
RE: da se parkiram....... posta... CoL3-99 je napisao(la): :lol::lol: e ova je jaka Kliknite za proširenje... ccc sta ti je ne mogu se zvijeri porediti hihiihihi Nexus je napisao(la): bolji zuco Kliknite za proširenje... hah bolji jasta))