Član
Nasao sam u bingu neke LED trake (15KM), silikonske, savitljive... (dodju baterije iz njih samo da se isprobaju rade li, a inace se prikljuce na 12V, na poziciju ili gdje vec ko zeli). Svijetle bijelo (iako na slici izgledaju plavkasto).
E kontao sam ako bi ih stavljao gdje bi to islo, pa sam prvo kontao iznad fara:
Ali mi se nikako ne svidja, jer su prekratke u odnosu na far, a cijelom duzinom opet ne bih. Tako da ta varijanta otpada definitivno.
Druga opcija je bila ispod fara:
Ali ni to mi se nije svidjelo bas. Kao ni ispod branika, kao simulacija maglenki, ni to.
E onda jedino sam kontao u centralni dio maske:
I tu bas odgovaraju duzini. Kako bi to otprilike izgledalo, malo u paintu cetkicom sam nacrtao tackice:
E sad, da li bi to bilo seljacki? Nesto se dvoumim, da li da to stavim uopste, ili je bolje bez? Sta je vase misljenje?.
E kontao sam ako bi ih stavljao gdje bi to islo, pa sam prvo kontao iznad fara:

Ali mi se nikako ne svidja, jer su prekratke u odnosu na far, a cijelom duzinom opet ne bih. Tako da ta varijanta otpada definitivno.
Druga opcija je bila ispod fara:

Ali ni to mi se nije svidjelo bas. Kao ni ispod branika, kao simulacija maglenki, ni to.
E onda jedino sam kontao u centralni dio maske:

I tu bas odgovaraju duzini. Kako bi to otprilike izgledalo, malo u paintu cetkicom sam nacrtao tackice:

E sad, da li bi to bilo seljacki? Nesto se dvoumim, da li da to stavim uopste, ili je bolje bez? Sta je vase misljenje?.