MawiGenius je napisao(la):volio bi ja neg stasamo kkoliko kesa i gdje se radii nevjerujem da ima igdje ovde ..
madmono je napisao(la):Nemoze nikako po zakonu nije dozvoljena ova boja...
A druga stavar za ovakvu boju ti treba kompresor od 10 bara a to kod nas nema pa tako zaboravi slobodno:icon_cry:
chrom je bojaAnDel je napisao(la):ovo je radeno za nekog seika tamo..puno skupo..ne znam da li je chrom il od srebra:icon_question:
madmono je napisao(la):COOl je bezdanjeg
![]()
MawiGenius je napisao(la):madmono je napisao(la):Nemoze nikako po zakonu nije dozvoljena ova boja...
A druga stavar za ovakvu boju ti treba kompresor od 10 bara a to kod nas nema pa tako zaboravi slobodno:icon_cry:
heh jesi me utjesiojbg uh al se i mmi drzimo zakona
hehe jbg
AnDel je napisao(la):ej 3000 ojra a da moram ubit svakog ko se nasloni:lol::lol:
AnDel je napisao(la):ej 3000 ojra a da moram ubit svakog ko se nasloni:lol::lol:
MawiGenius je napisao(la):AnDel je napisao(la):ej 3000 ojra a da moram ubit svakog ko se nasloni:lol::lol:
hahaahhaahhah xD idi odes s curom na fuka i kad dodjes parnica preko cjelo auta he kakav li bi bio osjecaj xD
madmono je napisao(la):MawiGenius je napisao(la):AnDel je napisao(la):ej 3000 ojra a da moram ubit svakog ko se nasloni:lol::lol:
hahaahhaahhah xD idi odes s curom na fuka i kad dodjes parnica preko cjelo auta he kakav li bi bio osjecaj xD
Auuuuuu pa zato i kazem samo ga oklopiti staklom i neka stoji kao izlog:lol::lol::lol::lol:![]()
zlajaaa je napisao(la):ma alu foliju i ožeži:icon_smile::icon_smile:![]()