normala je napisao(la):dobra je sto se sve vraca na WW al ima i kixeva ... stos skidat 8 km i kupi nije puno a 7 giga zauzima kad se instalira ...
Kao i 4 kratka single kampanja i odlicna mp podrska na sta se 5Trozic je napisao(la):normala je napisao(la):dobra je sto se sve vraca na WW al ima i kixeva ... stos skidat 8 km i kupi nije puno a 7 giga zauzima kad se instalira ...
to si upravu iako nemam limit ne skida mi se radije kupim...
ja imam cod 4 igro sam malo,luda igra skroz,još na surondu od 300w :icon_eek:
kad počne pucnjava i granate naježiš se :lol:
ja ću četvorku igrati sviđa mi se a taj kasnije :icon_biggrin:
Trozic je napisao(la):@Davor_
cod 6 će biti zlo
četvorka mi može na max,vidjećom kasnije kako će biti :lol:
ne igram puno take igre ali mi se cod 4 sviđa dobra je grafika i zvuk i radnja
nemam joj zamjereke![]()
Dottore je napisao(la):šta traži kao podršku da se igra ? procesor, grafička i to :icon_question:
CoL3-99 je napisao(la):ja instalirao sve normalno i sada kada ocu igrad odem na new game,kada kliknem da izaberem veteran,regulara il neko dr. vrati pponovo na new game da biram sta cu,i nece nikako da igra,jel netko imao takav problem i jel rijesio
Davor_ je napisao(la):CoL3-99 je napisao(la):ja instalirao sve normalno i sada kada ocu igrad odem na new game,kada kliknem da izaberem veteran,regulara il neko dr. vrati pponovo na new game da biram sta cu,i nece nikako da igra,jel netko imao takav problem i jel rijesio
joj znam dzaba ti clickat a ono te samo vraca umjesto da krene,,...probaj nac rugi crack( www.gamecopyworld.com ) ako ne reinstaliraj je.