Cuje se najvise negdje oko brave da zvrciprvo otkrij od kud dolazi brujanje, vrata su preopširan pojam
Moze biti jer skidao sam ga prije par mjeseci kad sam mjenjao podizace staklaMozda je pukla zabica od tapacirunga pa tu bruji na udar basa.
Znaci nije mi u interesu da trese toliko da budi mahalu nego samo me zanima kvalitet zvukaNe mozes sa alpine fulat
Dok uhvatim fino vrijeme hvala na odgdruze nestoo nisi dotegao na tapacirungu ili cak namehanizmu unutar skini tapacirnug pojacaj pa vidi tad hoce li brujati...moguce da neka plastika ili tapacirung nije dovoljno stegnut i tako pravi vibraciju...nema tu mudrolije odvrni i gledaj sta je...![]()
Tako nekako sam i ja mislio, uglavnom ne mogu biti losiji od fabrickih..hvala na odgType E zvucnici su donji razred, prihvatljive cijene i ok kvalitet...bez pojacala bi trebali fino svirat, al opet zavisi od plejera, auta itd..
Napisao sam da ne mozes fulat u smislu da su uvijek konzistentni sa kvalitetom i tesko da je neki njihov proizvod naisao na lose kritike ako uzmes u obzir cijenu...skuplji su od ostalih al su u vrhu ili bar blizu njega...a do tebe je koliko hoces platit, imaju zvucnike za 120 a i za 320, skoro iste...
Ja bih kupio jer su sony i slicni 100-tinjak KM
heh ma kakvi to fabricki sva 4 za 100km dok ti ove hoces pozadi u vrata a naprijed imas fabricke jel tako.Tako nekako sam i ja mislio, uglavnom ne mogu biti losiji od fabrickih..hvala na odg![]()
Ne nemam zivaca da vucem zice nazad jos, izvadio bih fabricke sto imam naprijed a ubacio ove alpineheh ma kakvi to fabricki sva 4 za 100km dok ti ove hoces pozadi u vrata a naprijed imas fabricke jel tako.