Bridge za jedan woofer na jedan izlaz ?

Bridge za jedan woofer na jedan izlaz ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovako spostovane kolege : imam dvije sony al 12" i trenutno rade na nekom cetverokanalnom pojacalu od 1kW(vise info o njemu nemam) pa me interesuje bil bolje zvucalo da spojim sve izlaze(tj.dva u jedan bridge) na samo jedan woofer jer ovako je fakat malo snage za oba sa ovim pojacalom a nema se sad para za neko jace pojacalo.Na pojacalu imam vec mogucnosti na 2-3-4 izlaza i trenutno mi rade ove dvije 12 na dva ozlaza normalno pa me interesuje bil bolje zvuvalo da se samo jedan woofer spoji,imam i tubu za njega vec originalna pravljena pa strucnjaci savjet slobodno izvolite.Hvala svima unaprijed.....ako moze neka odma kaze ko zna gdje sta trebam spojiti....

ja mislim da to nemoze,da ces spaliti pojacalo jer je predvidjeno za minimalno dva kanala...
zamjeni za kakvo jednokanalno ili dvo kanalno...pozdrav

OK.Ja sam samo pitao da li se moze bridgovat na jedan izlaz,i ovako mi solidno udara pa me interesovalo bil se moglo jos vise izvuci iz njega.....Kad bude nekih para prodace se citav sistem pa novo uzimat nekad u buducnost....mozda ovog ljeta....

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.