BMW E87

BMW E87

Član
nije moja vozilica jos, mozda bude iduce godine... :) pravo mi je zapala za oko...:) uglavnom, beammer od mog rodjaka koji ce nadam se uskoro prijaviti na forum...:)

ukratko, 1,8 dizlo, cipovan i prema mjerenju ima 164KS :D ima nekakve opreme al nije sto bi rekao nas narod full fullova...:) ima ipod in, mjerac pritiska u gumama, board, tempomat i jos nekakvih zanimljivih stvarcica...:)

na njemu su trenutno m5 18", ove lajsne je jucer ofarbao u boju auta... jos mu je u planu da stavi njegove original angel eyes farove i to je to...:)
copyofimg2394.jpg

:D

Početnik
kako mi se svidja ovakav BMW to je cudo jedno,,,nedavno sam detaljno pregledao jednog bijelog sa doooosta full opreme i stvarno je premocan;)

Član
road_runner je napisao(la):
kako mi se svidja ovakav BMW to je cudo jedno,,,nedavno sam detaljno pregledao jednog bijelog sa doooosta full opreme i stvarno je premocan;)

:lol::lol::lol::lol: izvini al ovo mi je pravo smijesno...:)

a BMW je prelijep , ja sam bas razmisljao od rodjaka da ga kupim jer on hoce da uzima novu tricu.. :icon_smile:

Početnik
GOLF TZ je napisao(la):

a BMW je prelijep , ja sam bas razmisljao od rodjaka da ga kupim jer on hoce da uzima novu tricu.. :icon_smile:

zasto smijesno :icon_confused:

Član
GOLF TZ je napisao(la):

zasto smijesno :icon_confused:

:lol::lol::lol::lol: skontat ces... ;)
:icon_exclaim::icon_exclaim::icon_exclaim::icon_exclaim:

Član
Inace nesto nisam ljubitelj BMW auta, ali ovaj mi se uvijek svidjao, mada dosta ljudi kaze da je ruzan, a meni je prelijep:icon_smile:

Član
Malo neobican jest, al super je on meni, nesto nisam pratio cijenu u zadnje vrijeme, koliko se krecu?

Član
jusuf je napisao(la):
Malo neobican jest, al super je on meni, nesto nisam pratio cijenu u zadnje vrijeme, koliko se krecu?

on ga je kupio mozda prije godinu i po i platio ga 10 000 eura... :icon_smile:

Član
Znaci sad bi se mogao naci za nekih 17-18k maraka, a ti ces mozda imati i dodatni popust :D