Znas kada stariji gospodin to vozi :icon_smile:MTR je napisao(la):dobar dobar , samo skidaj te presvlake ko dvica golf
OggyBoy je napisao(la):E nek' si ga parkirao
Da te zdravo sluzi![]()
GTD_Power je napisao(la):predobar jer ja samo to i mogu reci za e39
ako se sve poklopi do ljeta bi trebalo nesto slicno i kod mene da se pojavi :123:
dado307 je napisao(la):stvarno odlican primjerak bmw-anek bude sa srecom, mada vidim da nece jos dugo :icon_smile:
pozdrav
rinaldo je napisao(la):super , nek ti je sa srećom dok ne dođe bolji , he he
haha, vjerujem druze... naravno da sam na to mislio, posto si mi pisao nesto na piku, odg sam ti... pozzTDi Power je napisao(la):dado307 je napisao(la):stvarno odlican primjerak bmw-anek bude sa srecom, mada vidim da nece jos dugo :icon_smile:
pozdrav
Ako mislis da nece dugo biti kod mene,pa hajmo realno da ova klassa nije za mene,meni ide mozda ide nesto bez okvira na vratma mozda kakav Coupe ili sa dvoje vrata,mama mi se smije kada me vidi jer nije navikla da me vidja u takvim autima da ja vozim:lol:
dado307 je napisao(la):haha, vjerujem druze... naravno da sam na to mislio, posto si mi pisao nesto na piku, odg sam ti... pozzTDi Power je napisao(la):dado307 je napisao(la):stvarno odlican primjerak bmw-anek bude sa srecom, mada vidim da nece jos dugo :icon_smile:
pozdrav
Ako mislis da nece dugo biti kod mene,pa hajmo realno da ova klassa nije za mene,meni ide mozda ide nesto bez okvira na vratma mozda kakav Coupe ili sa dvoje vrata,mama mi se smije kada me vidi jer nije navikla da me vidja u takvim autima da ja vozim:lol:
LSD je napisao(la):eee znao sam da nemozes bez BMW-a :lol::lol::lol:
![]()