Akumulator?

Akumulator?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Akumulator mi je na izdisaju pa ne znam koji akumulator uzeti da nije neke paprene cijene, mislio sam mozda traziti Bosch silver S4 ali ne znam kako se pokazao i da li neko zna gdje ima u Tuzli ovih akumulatora i kolika je cijena?Ako neko ima dobra iskustva sa nekim drugim proizvodjacima i modelima slobodno dajte prijedlog, u pitanju je golf dizel ! :123:

Legend
ja sam na dizelu koristio topla 75 ampera 2 god. garancije oko 130km

mada je za dizel dovoljno i 66 ampera;)

Član
Uzmi Varta akumulator i neces se pokajat.

Na testiranjima u Njemackoj bili medju prvim ako ne i najbolji;) ako bas ganjas kvalitet. Samo ne znam gdje ih nabavit ovde, vecinom su Topla,Vesna heheh:D:D

Evo imas u volanu ovde kod nas

http://www.volan.ba/component/option,com_virtuemart/page,shop.browse/category_id,18

pogledaj link

Član
Imas u Hrasnom uvoznika Varte, Boscha, Startera
Firma se zove Vesprom a nalazi se u Hrasnom kod Robota gdje je Taxi stand pa tu imas skretanje lijevo. Vidjet ces reklamu na zidu

Ja sam uzeo Vartu i dobio 2god garancije

EDIT: ja se izvinjavam tek sam sada vidio da si iz Tuzle

Početnik
nabavljam i ja neke, bude nekad topla, kako kad, uglavnom 10% popusta imas koji god da uzmes...

Član
kod mene bio na starom golfu,uzo stari polovan 1oo i nesto AH, hahah bio mi vise od tri godine haman 4 i bio je varta;)

Član
pa recimo da tu ne trebas stedit i tu je oko 100 km. Jos provjeri koliki ti je napon punjenja prije postavljanja novog akumulatora i pici. Zima je pred tobom;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.