Član
Pozz svima...krenem iz grada navece auto malo teze upalilo nego inace...temp.motora predze preko polovice ajd kontam uredu posto je se i prije brzo grijao(a znam da je zbog dihtunga trebao ga mjenjat za par dana ali zajeba se sto nisam prije)i blizu kuce ima uzbrdica jeno 300-400 metara i dok sam kreno uzbrdo kazaljka od temp.se zakuca do kraja i pode blinkad lamica i odma stanem kad vidim izbio mi svu vodu..nadospem jos 2L reko samo da ga dovucem do kuce mozda nepunih 100metara gdje sam stao i onda auto mi izgubi vucu i podze izbacivat oblak bijelog dima i kod kuce izadzem i vidim i vodu izbaciva na auspuh..Suta odvucem majstoru skine glavu pukla na 4 mjesta klipovi i karter puni vode..jbg..katastrofa......nisam htjeo drugi motor jer sad ga radim generalno i miran sam jendo 10godina...ugl.kupljena glava motora i turbina oznaka(KKK) 91 godiste,druga specijala...kupljene karige,leteci stajaci lezajevi,dihtung glave i dekla,gumice na ventilima,uloske na diznama,nastimana boschpumpa,zupcasti,semering,uljni zracni o od goriva fliter,termostan,termoprekidac,novo ulje u motoru i mjenjacu,sva 4 grijaca i nakraju lamela......i sutra bi trebao bit gotov i ovo mi radi jedan rodzak i sve me na kraju sa dijelovima i rukama izaslo oko 800 stoja........

i zaboravio sam pitat ova turbina na sebi ima samo oznaku (KKK) kakva je to tacnije turbina od kojeg modela golfa....jer se ja bas u to nerazumjem...cuo sam da imam mala velika mislim da je velika na 51 i 59kw...a mala na 44kw........i sta vi mislite na ovo sve otprilike koliko sam miran sa motorom jer ipak sam ulozio oko 800 stoja......pozzzz:icon_rolleyes::icon_rolleyes::icon_rolleyes::icon_rolleyes::icon_rolleyes:
i zaboravio sam pitat ova turbina na sebi ima samo oznaku (KKK) kakva je to tacnije turbina od kojeg modela golfa....jer se ja bas u to nerazumjem...cuo sam da imam mala velika mislim da je velika na 51 i 59kw...a mala na 44kw........i sta vi mislite na ovo sve otprilike koliko sam miran sa motorom jer ipak sam ulozio oko 800 stoja......pozzzz:icon_rolleyes::icon_rolleyes::icon_rolleyes::icon_rolleyes::icon_rolleyes: