1.4 16V - Auto cesta // Ford FOCUS //

1.4 16V - Auto cesta // Ford FOCUS //

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
Auto cesta dio bez ogranicenja Njemacka

<object width="352" height="288" ><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="movie" value="http://www.facebook.com/v/66359838645" /><embed src="http://www.facebook.com/v/66359838645" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="352" height="288"></embed></object>

1.4 16V

Nije lose za ovu moju kornjacu hehe ;)

Legend
RE: 1.4 16V - Auto cesta

Btw ovo nije bilo gas do daske pa gdje stane nego bila je guzva sto se vidi iz prilozenog tako da se hvatao svaki slobodna metar :)

Član

koliko konja ima ovo cudo:D
a fino ide,ipak je to 1,4...dosta 180,moze li jos:D:D

BHT Ovisnik

za 1,4 fino ide,samo slabo gdje i ima ogranjicenja u njemackoj na autocesti,bar za nas od hamburga pa prema vamo nije bilo:D

Legend

CoL3-99 je napisao(la):
za 1,4 fino ide,samo slabo gdje i ima ogranjicenja u njemackoj na autocesti,bar za nas od hamburga pa prema vamo nije bilo:D

Zato i valja hehehe.

Ovo je da imam sa cime uporediti sa verzijom kad abd bude chip ;)

Član
fino ide, mene sad zanima u subotu kad budem isao u Split koliko cu moci naguliti sa 4 ljudi, punim gepekom prtljage i 17-skama pod Fabijom na 68 konja... zadnji put bilo 3 ljudi, pun gepek, 14-ske i jedva na 170 dosao i ni makac dalje...:D

Član
al nesto proleti... pored tebe.... :D na 0:40 cca izgleda kao da si stao da kupis si kifle... a coik nonsalantno prodje... :D

Legend
Ford Focus 1.4 16V takodje, i da jesam stao, samo nisam kupovao kifle, usporio sam bio, ispred mene su u daljini kocili u mojoj traci pa sam naglo prikocio i ja, ne naviknut jos na pravila igre na auto cesti ;)

Član
Dobro si ga raspištoljio :cool:

Samo me čudi da ima tako malo ks auto novije proizvodnje,npr Opel Tigra ili Clio mk2,sa motorima 1.4 16v imaju više ks

Legend
Schumi je napisao(la):
Dobro si ga raspištoljio :cool:

Samo me čudi da ima tako malo ks auto novije proizvodnje,npr Opel Tigra ili Clio mk2,sa motorima 1.4 16v imaju više ks

Staje tu je :cool:

Ljudi se bacaju tim konjima :lol:

Član
Dosta svakako se ne ide puno puta u Njemačku :p heheheh

Bio sam ja februar cijeli tamo, za mjesec dana sam isfurao svu brzinu iz sebe u narednih 2 godine :D

Početnik
fino,fino ide mada me cudi taj motor 1.4 16v i 80KS

kod mene Bravo 1.2 16v i 80KS i vozio sam ga 170km/h

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.