[PITANJE/PROCJENA] Auto muzika

[PITANJE/PROCJENA] Auto muzika

Član
fantasticno ozvucenje, nazalost prodajes ga u totalni nevakat. realno to sve vrijedi i 1000 maraka, al na ovom vaktu, ako dobijes 500km budi sretan. najbolja opcija ti je da to mjenjas tako kompletno za kakav skuter ili nesto slicne vrijednosti. ili kakav skupocjen sat ako te interesuje tako sta (imam jedan pa zabacujem udicu :D ) ...
 
Član
Ma ni 500 nece dobiti... ema niko love. A muzika je boli glava Za nekog omladinca sa solidnim autom
 
Član
fantasticno ozvucenje, nazalost prodajes ga u totalni nevakat. realno to sve vrijedi i 1000 maraka, al na ovom vaktu, ako dobijes 500km budi sretan. najbolja opcija ti je da to mjenjas tako kompletno za kakav skuter ili nesto slicne vrijednosti.
Dobro ti je rekao, sumnjam da ce ti neko dati ponudu od 500 KM, a da ne pricamo o 1000, nema raja para za to, trazi neki skuter ili nesto sto mozes uvijek prodati.
 
Član
hvala momci na odgovoru, znam da je nevakat, raja nema para, uzeo bi ja nešto drugo u zamjenu, bicikl, skuter, laptop... nešto što ću koristit, ovo samo smeta a ionako će rista vozit fabiju :D bitno mi je da znam samo da li je kvalitet ili ne, da znam šta prodajem ;)

svako dobro

p.s. nabacit ču i slike fabije, možda neko i kupi cijelo auto :D
 
Član
JBL zvučnici jesul u vratima il, vidim da imaju skretnice od njih na slikama ?!

Prodaješ li šta odvojeno ?!
 
Top