Upomoc

Upomoc

Član
Svaki android/windows telefon ima način da pritiskom i drzanjem odredjenih tipki iz ugasenog stanja pokrenes recovery mod. Jedna od opcija koju ti nudi recovery mod je vracanje telefona u fabricko stanje, sto samo po sebi poništava svaku gresku softvera.
Za androide znam, al nzm za iPhone kombinacija kojih dugmadi budi recovery. Potrazi malo na netu.

Xda forum ima o tome koliko hoces, potrazi vise tamo ako zelis.
 
Član
I meni se tako nesto slicno desilo samo sto sam ja pokusao azurirati novi softver. Nisam mu mogao nista i odnesem majstoru za iphon i napravi, ne znam sta je bilo u pitanju ima podosta pa se ne sjecam.
 
Član
To znaci da si obrisao svoj softvrr tj ios sa moba. Sada trezam instalirati ponovo ios ,imas tutorijale na betu. Nije tesko. Sustina je skines dva fajla sa neta preko programa ne znam sad tacno kojeg ubacis u mob i pokrenes i ostalo sve sam.mob uradi. To ti je posao 30 min.
 
Putovanja.ba
Administrator
Isti problem sam imao, doduse riješio mi je momak koji prodaje mobitele, a ustvari odradio je ovo sto je i mariograg napisao, dakle Itunes instalirati, prikljuciti telefon na pc i azurirati sw. Imas na youtube tutorial.
 
Član
DFU Mode
Entering DFU Mode on iPhone, iPad or iPod touch
  1. Plug your device into your computer with a USB cable.
  2. Turn off the device.
  3. Hold the Power button for 3 seconds.
  4. Hold the Home and Power buttons for 10 seconds.
  5. Release the Power button but keep holding the Home button.
  6. After about 15 seconds you will be alerted by iTunes saying that it has detected a device in Recovery Mode.
 
Član
Ne znam da li je sad moguce ali ja kad sam radio sa telefonima nije se mogao spustiti baseband na 3GS, tako bih ti savjetovao ako ne znas sta radis onda ondesi u servis. Jer ako pokusas uraditi downgare basebanda mozes ubiti telefon i da ti sluzi samo kao ipod.
 
Top