poliranje šoferšajbne

poliranje šoferšajbne

.. da li neko ima iskustva sa poliranjem šoferšajbne? nepažnjom sam napravio nekoliko iritantnih riseva koji nisu duboki.. računam ako bi se poliranjem moglo bar ublažiti tragove, bio bih zadovoljan jer mi se ne mijenja šoferšajbna (da je oštetio kamenčić, ne bih žalio novca, ali pošto je staklo oštetila moja glupost..).
čitao sam na internetu, od divljenja rezultatima poliranja do potpunog osporavanja.. imaju čak i neke posebne polir paste. ja sam totalni laik generalno za poliranje, tražio sam oglase na piku i sl. portalima, ali nisam našao ništa u blizini (sarajevo, zenica, srednja bosna).
nadam se da će se neko javiti sa konkretnim prijedlogom, ponudom, preporukom.
pozdrav..
 
Poslednja izmena:
Malo ko radi poliranje stakla, koriste se posebne paste i pad-ovi, znam u srbiji ko radi ali daleko ti je
 
Član
Imas Krunu u Sarajevu koji ti moze odraditi 061/314788 (Krunoslav). Otidji nek ti pogleda ne moze ti nista reci bez pregleda.
 
Član
Samo kod provjerenih majstora, akodobro ne ispolira može ti stvori distrozije po staklo, tj kad budeš gledo kroz šajbu iskrivit će ti sliku na nekim djelovima.
To je samo moja napomena :)
 
odradio kod krune.. samo riječi hvale za majstora. naravno, ne treba očekivati čudo (duboki risevi se ne mogu sanirati), ali kod mene je riješio 80% svih ogrebotina. buki_pit, rslaven, hvala na preporuci..
 
60 km (toyota auris). nova kvalitetna šoferšajbna (nijaz iz vogošće) bi koštala oko 500 km, a originalna toyotina vjerovatno oko 1.000 KM.
 
je li neko zna nekoga iz okoline Tuzle da radi sa staklima, bilo sta, tipa da one poliraju, popravljaju kad ima uleknuce od kamena da ne puca dalje i to? je li to postoji, cuo sam ali ne mogu pronaci nikoga takvog nigdje???
radi se o ostecenju na tek postavljenoj sajbi na corradu, pa mi treba sanacija da na bi otisla skroz
??
 
Top