nudim pomoć

nudim pomoć

Član
S obzirom da radim u referadi za promet u policiji mislim da bih možda mogao savjetovat nekoga što napraviti kad stigne plava kuverta pa ako ima netko s problemoma može mi se javit pa bih mogao pokušat pomoć, alida naglasim radim u HRVATSKOJ,a zakoni nisu isti.
 
Član
Aj da pitam da vidim mozes li mi pomoci, meni nije jos nikakva kazna stigla, ali dobio sam kaznu za jbni parking u dubrovniku neki dan, tj uplatnicu za 3h parkiranja da uplatim na banku.
Zakasnio sam nekih 20min i docekalo me to na brisacima, sva auta na parkingu su bila dubrovackih tabla, niti jedan nije imao izlozen racun kod šajbe, jedino je moje bilo bh tabla, dali ja mogu ocekivati ikakvu kaznu opcenito na parkinzima u hr ako tako mi se opet desi posto zivim u drugoj drzavi?
 
Član
Mislim da te kazne piše grad, bar je u imotskom tako policija piše samo za parking na pješački, trotoar, ili slične stvari
 
Član
Koliko znam ne salju kazne preko granice. Mislim da ti parking servisi nemaju veze s policijom. tako da u najgorem slucaju moze te cekati kazna kad predjes u HR pa budes posao u BiH ba izlazu da vide da imas neplaceno i da platis odmah. Ali ipak provjeri
 
Član
Jel mos poslat porukom sliku kako izgleda kazna pod brisačem pa da ti kazem jel policija ili grad
 
Top