Honda Civic ed7 1.6 16v D16A6

Honda Civic ed7 1.6 16v D16A6

Član
Ma vjerovatno hoce ali meni ne smeta previse...Ako ne bude to to nije tesko vratiti srednji lonac..Vidjeti cemo kad se uradi kako ce da zvuci :)
 
Član
Svaka cast, a zasto bas "mini me"
Kad to vec ganjas, vidio sam da ima jedan d16z6 motor na otpadu u Resniku, pa vidi sa njima hoce li ti prodati samo glavu, a po HR trazi onda instalacije i ecu.
Nadam se ces joj vratiti stari sjaj koji je imala kod Emira.

Jos jednom svaka cast i samo naprijed. :)
 
BHT Ovisnik
Sve je to fino, al brate dopizditi ce ti. Stavi lonac i nazad samo japstyle. On ti je sasvim dovoljan uz srednji lonac. I na njemu mozes skinuti prigusivac. Ovo ce ti jako brzo dopizditi, kad podes voziti normalno opustebno 80,a on ti grmi,nemozes normalno pricati,nemozes znati cuje li se ista na autu. Ja sam sve bio poskidao, i kat,lonce, zadnji protočni, zatim jedno po jedno sve vracao. Ostavio samo zadnji protocni, i pomalo mi on poceo iici na zivce,kada sam posao prodat volva stavim originalni,a reko meraka koji ga klinac ne stavi prije hahah :D Uglavnom japstyle je dovoljno jak od sebe da se cuje vani i sa prigusivacem, cak ce ti i on dopizditi. Vjeruj :D
Inace svaka cast na autu,samo pomalo uteži,nadam se da cu je jedan dan i ja uzeti kao sekundarno auto :)
 

OmO

Član
Col3 je u pravu, meni dopizdi kad trebam za Sarajevo uz karaulu, dodje ti da puknes, u gradu je lijepo furat, pola sata, sat. Al na put kad krenes gdje vjeruj da ubija. A imam srednji lonac i nazad jap bez prigusivaca :D
 
Član
@Maruti Zelio bih mini me pod haubom,VTEC je za mene san oduvijek :)
A sto se tice izduva ne znam ni sam..Poznavajuci sebe ne mogu nista sigurno da kazem,vjerovatno cu da skinem srednji lonac i da postavim nazad jap style pa furat neko vrijeme i onda poslje opet vratiti natrag..znam da cu bezveze od jednog posla 2 da napravim ali drugacije necu biti zadovoljan dok ne vidim i ne cujem kako bi to izgledalo haha jednostavno taki sami..Jako je tesko bez posla i prihoda napraviti ista kvalitetno ali eto trudim se..Hvala momci na lijepim komentarima,znaci :)
 
BHT Ovisnik
Bas zato sto je tesko nemoj bacati novac na 2x varenje jer ces sigurno vracati lonac. Zar ti nije jednostavnije staviti prvo samo jap, pa ako bude tiho onda skines i srednji...A ubjeđen sam da ga neces skidati kada cujes zvuk sa japom, OmO ti govori iz prve ruke sto se tice tog auta.
 
Član
Eee otkad se nema posla sve sam radim...od druga u garazu i polako....Hahah naravno mogu i tako probati...Uskoro update onda pa cemo da vidimo sta smo napravili :)
 
Član
Danas uhvatio sansu da testiram potrosnju kako treba...Ostao zapanjen..Prvo u auto mi je stalo samo 25l benzina,vidio svojim ocima da je do "vrha" nasuto..Nakon predjenjih 100 km nadospem opet pokazalo 7.1 litar...Vozeno normalno bez nekih vecih potezanja..cista gradska voznja,gradic je jako jako mal bez nekog prometa uglavnom nisam prelazio preko 3.000 obrtaja.Za 110 konja potrosnja idealna
 
Član
MOMO in da house :p

url]
 
Top