Kolko vam je jak komp ?

Kolko vam je jak komp ?

Član
baš me interesiralo..al ko i svaka igračka od aplikacije nije relevantna. :p
možda za stare konfiguracije :D

mislim ajde de..nije nešto super od kompjutera (mog nedavno složenog) ali kad mi za grafu koju su djeca naručila (Radeonovu R7micu) ova aplikacija okarakterizira kao srednju žalost i da je bolja neka on board hd4600..i da 8gb rama je tako tako...daj molim te :cigar::facepalm:

ja10D0inakompjutera.jpg~original
 
Član
Ovaj program je vrlo poznat za testiranje. I ako je loše ocjenio tu grafičku, sigurno postoji razlog. Ovdje se vidi da je pojedinačni rezultat lošiji od te Intelove, i radi se o 2D.
8Gb rama, misliš da je to nešto posebno? Ljudi imaju po 16 ili 32GB, a količina nije ono što je samo bitno, već i frekvencija na kojoj memorija radi i latencija.
 
BHT Ovisnik
U mene s onim rezultatom uopce nije neka konfiguracija pa ispa bolji, bas cu probati opet pa da vidim ima li drugacijih rezultata. 4 gb ram (2x1gb 1066hz i 2gb 800hz). ge force gt430 1gb grafika, amd 8450 3-core proc.
 
Član
bla bla..tvoj score ne vidim :p
Uopšte to nije bla bla, nego je tako, računarske komponente napreduju tolikom brzinom da je nemoguće pratiti. A evo ti moj score, ja zadovoljan s obzirom da se radi o sistemu sa 775 socketom.

Score.png

Evo i konfiguracija, ovdje sam nešto radio, pa je score malo niži:

 
Član
Untitled.pngWindows 8.1 X64
Intel i5 3.3 GHz
8 GB DDR3 Kingston HyperX
SSD 120 GB Kingston HyperX 3K
Asus GTX 760 2GB DDR5 OC2
 
Član
Malo sam nadogradio svoju mašinu. :D Nabačen CoolerMaster Hyper 212 EVO i procesor overclock-ovan na 3.6GHz, što se tiče kulera moglo bi još ali ne može ploča. Grafička je stavljena nova, Gigabyte GTX660 2GB.



 
Top