Uhapšen zato što je maskirao Maserati u policijski auto

Uhapšen zato što je maskirao Maserati u policijski auto

Putovanja.ba
Administrator
maserati%20police.jpg

Kako prenosi B92, policija je u Masačusetsu privela vlasnika Maseratija GranTurismo koji je "kamuflirao" svoj automobil tako da izgleda kao policijsko patrolno vozilo.

Policajac koji je zaustavio vozača nije delio njegov smisao za humor. Osim što je, najverovatnije pomoću samolepljive folije, preuredio spoljašnjost Maseratija po ugledu na vozila koja koristi policija, vlasnik se našalio i sa policijskim motom.

Frazu "protect and serve" (štiti i služi) koja se obično nalazi na vratima policijski automobila u SAD, zamenio je rečima "punish and enslave" (kazni i porobi), a umesto natpisa "Policija" upotrebio je izraz "Decepticons" koji označava robote negativce iz strip serijala Transformers.

Neimenovani vlasnik Maseratija uhapšen je proteklog vikenda dok je vozio svoj neobično dekorisani automobil nakon čega je optužen da se lažno predstavljao kao policajac.

Prilikom privođenja vozač je rekao policajcima da je mislio da ne čini ništa loše i da pomaže snagama reda, jer su drugi vozači usporavali kada ga vide na putu.

Izvor: B92.net
 
Član
Ti pomogneš oni tebi nož u leđa :D

Ja imam običaj stat kraj puta sa svojim meganom pa gledat kako narod usporava uz laško 0.5
 
Član
Nigdje on nije napisao da je policajac i optuzise ga za lazno prestavljanje da je policajac hahahaahaha nista me i ne cudi od amerikanaca hahahahaaha :p

Covjek napisao Decepticons i nema veze sa policijom i napravio transformersa od auta i ljudi ga uhapse sto ima transformers auto ali se ti lazno predstavljas kao policajac iako ne pise Police hahahahaha Pa bas su najgluplja nacija na svijetu...
 
Član
mogu mu ga popusti, nema nikakvog osnova da se lazno predstavljao, osim sto postoji osnovana sumnja da bi mogao biti neki od transformersa
 
Top