Karting arena 'Speed Extreme' Mostar

Karting arena 'Speed Extreme' Mostar

BHT Ovisnik
ovi su u sklopu univerziteta Dzemal Bijedic u Mostaru, cim se s magistrale uđe u grad nekih cca 1km nalazi se posta i iza univerzitet. Ili ti ga oko 500m prije zeljeznicke/autobuske stanice kada ulazis u grad
 
Član
Danas svratio. Sin mi obišao par krugova. O kvaliteti ne bih komentarisao mada mi ne izgledaju loše. Momci koji rade su bili krajnje korektni.
 
Član
Valja u glavi riješit par stvari, momci kažu da koče samo na prvoj krivini... Dan prije me zapo karting koji je blago rečeno skakuto ko blesav po stazi, na pravcu nisam mogo ić sa punim gasom, katastrofa. Drugi dan sam uzo bolji karting i bilo je ok, staza je malo klizavija bila. Šteta što nije asfalt :)
 
Član
Vozio sam prije 3 sedmice u karting areni speed extrem, a danas sam bio na ovoj stazi na otvorenom. U speed extremu su ljudi profesionalniji a vamo na otvorenom neki momak je bio sa nekim djetetom, bolidi su puno bolji na otvorenom staza ja duza brza i povoljniji su. Nemaju mjerenje vremena kao u ovoj areni ali za izgotiviti se je extra.
 
Član
Bio danas, cekao sam oko 1sat na red posto je bio manjak kartinga kvarovi. Vrijeme 37.452 mogu reci da je sasvim ok kada se uzme u obzir da mi je ovo prvi put da sjednem u karting, zajedno sam vozio sa Anom M. njeno vrijeme 35.268.
 
Top