Netko tko zna?

Netko tko zna?

Član
Doso sam na ideju mislim mozda je malo glupo al posto nemam sve zvucnike u autu povadeni/nisu dosli tvornicki doso sam na ideju da ubacim kucno kino kojem je zvuk jebenica i htio sam to nekako ubacit unutra? Zna neko kakvu ideju da to uradim?
 
Član
Ipak je to kućno kino a ne auto kino :D Ako već hoćeš najbrža solucija ti je da nađes 12v->220v adapter i samo spojiš kućno preko njega i puštaš u autu sa mobitela ili šta već, mada u tom slučaju bit ćeš limitiran snagom i vjerovatno će se gasiti pri povećavanju glasnoće. Ako već hoćeš da ga rasklapaš pa nekako u auto ubaciš e od tog cijelog kina možeš samo zvučnike iskoristiti, a za sve ostalo da ti rade trebat će ti HU i pojačalo :)
 
Član
Konto sam bas kutiju nekako negdje ugurat i onda zvucnike razvest to bih sve sam radio al me interesira to za struju
 
Član
Za struju imaš samo 2 opcije.

1. Rasklopiš i ako ima transformator na 12v koji gura kućno kino samo zamjeniš akumulatorom i prije toga ispitaš da li potpuno radi na 12V DC. Ako radi onda samo dalje razvedeš zvučnike i spojiš šta već trebaš.

2. Rasklopiš i vidiš da nema transformatora i ponovo vratiš sve i ideš tražiti sebi HU i pojačalo a to kućno prodaš da imaš keša da kupiš što ti treba :D
 
Namonitras sve mehanicki i sprovedes 20m kabla produznog i bilo gde da se nakacis blizu kuce ustekas u 220v i grmi sve :D
SALIM SE NE POKUSAVAJ UZMI PRISTOJNE ZVUCNIKE WOOFER I POJACALO I DA TE BOG VIDI :D
 
Top