Informacije o ovom autu sa PIK-a

Informacije o ovom autu sa PIK-a

Član
Pozdrav :)

Izvinjavam se ako tema nije na adekvatnom mjestu, nažalost offtopica nema pa je negdje moradoh smjestiti... ako treba, halal' nek se prebaci u drugi podforum.

Javljam se sa molbom za informacijama o ovom autu: http://v2.pik.ba/artikal/12409115/seat-leon-2005-1-6-benzin-reg/

Ukoliko neko 'poznaje' auto i njegovu prošlost, volio bih da je podjeli samnom (ili ukoliko poznaje vlasnika i slično...) uglavnom, svaki info je dobrodošao i na istom sam veoma zahvalan.
 
Član
Ako ce ti biti lakse, nisam vidio da je neko stiskao crnog leona po gradu nikad...a po artiklima, preprodaje auta, pa pazi se i kilometraze, sumnjivo je niska
 
Izvinjavam se OFF topic mogla bi se ovakva tema stavit kao jedna od podforuma savjeti jer cesto nekom trebaju neke informaciju o autu pa ne zna gdje bih postovao ;)
ukoliko takve teme nema. Slabo posjecujem forum pa ako ima oprostite i stavite link ;)
 
Član
Možda paranoišem po običaju ali zakleo bi se da je bio udaren u zadnji lijevi dio. Ako budeš gledao provjeri ovjes. Mislim da je ovo auto počesto bilo puno, a pregazilo je bruku kilometara.
 
Super Moderator
Ma joj dok ga ne vidis svojim ocima i ne probas nista neces znati. A trebala bi se ovakva tema napraviti recimo ''auta u oglasima'' i slicno (naveo sam primjer sa drugog foruma). Tema se stvarno prati ima jako puno stranica i uvijek se nadje neko da zna nesto o autu
 
Član
Neznam cije je auto ali cedu znam licno.Auto nisam vidjao tako da i neznam.Mozda je nesto mjenjao ali koliko znam nije trgovac nego radi u osiguranju.Ako si zainteresovan mogu provjeriti sa njim to.
 
Član
Eeee ljudi, ja i ne odoh da pogledam auto, što kolega iznad reče, nivo istrošenosti u odnosu na 'deklarisanu' kilometražu je u najmanju ruku sumnjiv tako da sam se odlučio na 'friško' uvezeno auto. Obzirom da je seat-a malo, izgleda da će se sa šIbize preći na mercedes A klase (najvjerovatnije 170 dizel - cca 2003 godina sa što više opreme - long verzija) pa ako neko ima iskustva sa ovim autom, bio bih zahvalan da isto podijeli :)
 
Top