Masinsko poliranje automobilskih farova

Masinsko poliranje automobilskih farova

Član
Uprkos najvecim zeljama nisam u mogucnosti da sve stignem slikati,tj uslikali smo samo jedan far.Radili smo danas ford fusion-a clanu naseg foruma.
Odradjeno je polovicno poliranje farova tj do fabricke linije na polovini fara iz razloga sto je donji dio ispod crte imao fabricki lak a gornji je bio unakazen ,zut i izgreban.
Na prvoj se slici vidi zutilo i nagrizenost fara,pri vrhu.Ovako vlasnik je dobio estetski lijepe farove , dok je sacuvano pola fabricke zastite...
p.s. momak je extra lik pa je kao student i clan foruma dobio nesto popusta....;)
m_5khlpi.jpg
m_CAM00475.jpg
m_CAM00479.jpg
 
Član
Mali update usluga....

NUDIMO USLUGE

- vanjsko poliranje farova 20-35 KM za par ,zavisno od stanja i veličine farova

Farovi se poliraju direktno na vozilu i potrebno je oko 2 sata vremena i radi se iskljucivo sa 3M profesionalnim polir programom u vise prelaza.Nanosi se vosak kao vid zaštite farova.Rezultat su farovi sa besprekoronim površinskim sjajem!U većini slučajeva sasvim je dovoljno vanjsko poliranje za vraćanje farova u vrhunsko stanje!

- unutrašnje poliranje farova "bez otvaranja" i poliranjem sjenila sa čišćenjem sočiva, 30-45KM za par ,zavisno od stanja i veličine farova

Farove Vi demontirate sa vozila te nam ih dostavite, poliraju se bez otvaranja i oštećivanja diht mase na faru.Radi se jedan radni dan zbog izuzetne kompleksnosti posla, iduci dan preuzimanje.U 90% slučajeva sasvim je dovoljno vanjsko poliranje,dok je u nekim nužno odraditi i unutrašnje da bi se dobio vrhunski efekat!

-unutrašnje poliranje farova "sa otvaranjem" i poliranjem sjenila sa čišćenjem sočiva,cijena po dogovoru

Farove Vi demontirate sa vozila te nam ih dostavite.Prvo se rasklapaju farovi po fabričkom spoju diht mase,procedura traje par sati.Jedan sat se skida stara diht masa.Na kraju se nanosi skupocjeno visoko kvalitetno wutrh ljepilo radi adekvatne zaptivenosti fara.Radi se dva radna dana zbog izuzetne kompleksnosti posla.Farovi se otvaraju rijetko kad i to samo ukoliko mušterija želi modofikovati unutrašnjost fara, ukoliko je potrebno brusiti unutrašnji dio fara i ukoliko je došlo do mehaničkog oštećenja hroma ili nekog od sklopova fara.

- vanjsko poliranje štop svjetala do viskog sjaja, cijena 15KM za par

Poliraju se direktno na vozilu i potrebano je oko 1 sat vremena.Krajnji efekat su štopovi blještavog sjaja bez parnica!

- rješavanje kondenzacije farova i štopova (provjera dihtunga, otvaranje te nanošenje i promjena diht mase)
- redizajniranje farova (farbanje hrom rozetni u mat crnu boju ili srebro boju)
- otvaranje i rasklapanje farova

- varenje polomljenih nosača
- mogućnost promjene elektro instalacije u faru (žice, zamjena koroziranih buksni koje su najčešći uzrok pregorjevanja sijalica)



Zbog ozbiljnog pristupa prema poslu,korištenja profesionalnog 3M polir programa kao i polir mašina, nismo imali reklamacija!


IMAMO DUGOGODINŠJE ISKUSTVO U REPARIRANJU FAROVA! MOZETE POGLEDATI NA NAŠEM PROFILU 100% AUTENTIČNE RADOVE KAO I KOMENTARE OD ZADOVOLJNIH MUŠTERIJA!!

SARAJEVO, Dobrinja
Mob:061/219-301
Pon-Ned. 08:00-20:00h


Naše najnovije radove mozete pratiti preko facebook-a:
https://www.facebook.com/pages/Poli...ka-XENON-LED-Sarajevo/621904424509507?fref=ts

pratite i nase ostale oglase:
http://www.pik.ba/profil/piknalog/
 
Top