SSL Error

SSL Error

Vozdra raja. Imam problem s Mozillom i s Chrome - om. Ne mogu otvoriti google ni na jednom niti išta mogu pretraživati. Izbacuje mi ovaj error kao da otvaram stranicu s virusom. Nešto je vezano za neke certifikate, ne razumijem se u to stvarno. Pokušao sa reinstalacijom, ništa se nije promjenilo.
 
Član
Provjeri sat i datum na računaru. Ako su netačni, trebaš promjeniti bateriju na matičnoj. I moraš ih stalno štimati dok ne zamjeiš bateriju.
 
Član
ma bateriju uzmi iz neke druge maticne a da kupis isto je neka sica marka dvije
nekad zna pomoc samo da refresujes stranicu
 
Član
Jeftina je baterija, 2-3 marke. Traži za matične, kupi u nekoj računarskoj radnji.
 
Član
sto se tice te greske u brosweru samo popravi vrijeme i datum,a za bateriju izvadi je iz maticne otidji na prvi kiosk i uzmi istu takvu i to je to,moze kostati markicu ili dvije :)
 
Popravio sam sad za sad. Vidjećemo hoće li se isto dešavati nakon što ugasim kompjuter. Ne mogu dirati ništa jer mi je kompjuter još uvijek pod garancijom, tako da ukoliko se problem bude ponavljao odnijeću njima da mi to zamjene.

Hvala svima na pomoći, može lock što se mene tiče.
 
Super Moderator
kakva je to baterija otisla u garanciji :eek: kod mene komp 10 godina radi a baterija jos uredu haha
 
Evo i meni se pojavio ovaj problem na Google chrome,ali samo 2 stranice ne mogu otvorit :banghead:
Trazio sam po netu,vidio sam tu caku za sat,ali meni je sve uredu,tacno pokazuje,ponovo instalirao chrome,iskljucio antivirus,ma nista ne pomaze :( Zar je moguce da nigdje nema rjesenje ovog problema :bag:
 
Član
Ova komanda ti ignoriše certifikate, i mislim da ti ovo nije najbolje rješenje, pogotovo ako kupuješ preko neta sa karticama.
 
Član
Probaj te stranice sa drugim browserom, i na drugom računaru, pa da prvo znaš, možda nije do tebe, možda je do tih stranica.
 
Top